23948sdkhjf

Seminar: Sådan måler man madspild

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Den københavnske virksomhed eSmiley, der arbejder med at forbedre fødevaresikkerheden hos dens kunder, tilbyder nu to gratis seminarer om madspildsmålinger i virksomheder.

Det foregår i Aarhus og København henholdsvis 4. og 11. juni.

På begge datoer vil to af eSmileys medarbejdere, Mette Toftegaard og Mette Gotfredsen, dele ud af deres ekspertviden.

Mette Toftegaard, der er rådgiver i bæredygtig omstilling, har solid erfaring med bæredygtighed, økologi og madspild fra blandt andet foodservicebranchen og Fødevarestyrelsen. Og Mette Gotfredsen har hjulpet adskillige storkøkkener med at reducere madspild gennem madspildsmålinger både hos Madspildsjægerne og hos eSmiley.

Ifølge virksomhedens oplæg til seminarerne bliver deltagerne præsenteret for konkrete værktøjer, så de enkelt og effektivt kan komme i gang med at forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.

Mere information og en tilmeldingsformular kan findes her: Madspildsmålinger
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Frygtet virus lukker Danish Crown-fabrik

Kims åbner et chips-outlet

Fusk med salg af enorm mængde chokolade giver millionsmæk

Jysk bryghus vil 10-doble produktionen

Mexicansk kæde er lukket

Så er Arlas nye kæmpebyggeri i gang

Nyhedsbrev

15.355 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Teenager har succes med kartofler

Online Avis Arkiv

Økologisk direktør siger farvel

Vestjyske fødevareproducenter blev klogere

Rekordregnskab skal sikre fremtiden for Thisted Bryghus

Private label: Stor danskerflok gør sig klar til Amsterdam

Restaurant er nu børnefri

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

"Scoop": Danish Crown Foods henter international chef hos Arla

Mille Food skifter formand efter skandalesag

Metalspåner: Rema 1000 stopper brødsalg i 55 butikker

Center for Hygiejnisk Design flytter fra DTU

Hancock får automatisk renseanlæg

Kagefabrik ansætter for at kunne følge med

Konkursramt pølseproduktion tæt på at køre igen

Wittrup Seafood regner med at hyre 30 nye medarbejdere

Sukkergigant vil lave grøn gas

Kødekspert havde veganerplan i skuffen i årevis

Dan Duck vil sende millionregning til Fødevarestyrelsen

Ny medejer hos Ærø Whisky

Royal Unibrew skifter finansdirektør

Her er "Danmarks bedste bøfsandwich"

Vilde svinepriser øger risikoen i store handelshuse

Chr. Hansen i stort vækstdyk

Museumsdirektør vil have mejeri på verdensarvliste

Medejer købt ud af madservicefirma

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Lantmännen får ny CFO

Flensted lukker fabrik i Billund

Burger King tester alternativ til svinekød

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Emner udføres - mekanisk, elektrisk, termisk adskillelse

Gibotech leverer ny CMS ATOM til Hudevad Furniture

Scanlux Packaging åbner nyt kontor i Sverige

Støjsvage kompressorer fra JUN-AIR

Nye varianter af kartoffelmos

Dansk Materiale Netværks Årsdag 2020

Ny Stabilus IndustryLine gasfjedre film

PRODUKTFOKUS: Treben i aluminium fra tyske IKAR GmbH

Kurser og seminarer hos Carl Stahl A/S

Pladegummi på ruller eller skåret på mål

Markedsrapport 2019 – Har du haft den rigtige elpris?

Produktions optimering med WERMA ANDON system

Fjern nemt og hurtigt spåner fra køle-smøremidlet

Frer's jordfejlsrelæ DB3-serien

En DENSORB caddy fuld af overraskelser

Udnyt ressourcerne i dit spildevand – det betaler sig

Én flowswitch, to målinger - til alle typer væsker

DABA lancerer ny bagedygtig løsning i genanvendt plast

Vandværksmesse 31. januar - Roskilde

Data Drevet Produktion - IoT og produktionsplanlægning

Luftfiltre fra BOGE giver øgede energibesparelser

40 års jubilæum

KUMA fandt en fleksibel løsning

Miromatic forhandles af Salicath ApS

Siemens Sitrans Probe LU240

Send til en kollega

0.156