23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bryghus får gymnasiehjælp til at udvikle alkoholfri drikke

Thisted Bryghus har slået sig sammen med Morsø Handelsgymnasium for at udvikle et alternativ til drikke med alkohol.

De to parter har den seneste tid samarbejdet i et såkaldt innovationsforløb, hvor over 60 elever fra handelsgymnasiet har arbejdet med at udvikle deres egen alkoholfri drik i en dyst med bryghuset som dommer.

Det skriver TV Midtvest.

Resultatet er blevet mange forskellige bud på alkoholfri drikke, men især én af dem skiller sig positivt ud, mener brygmesteren på Thisted Bryghus, Antoni Aagaard Madsen: En drik med navnet Beer & Berries, som er en alkoholfri øl tilsat solbær og hyldeblomst.

Han valgte den derfor til at vinde den interne konkurrence med alle de øvrige alkoholfrie drikke.

- Den er lidt mere nytænkende end de andre. De andre ting kan du godt finde på markedet. Den her er lidt sværere at finde, siger Antoni Aagaard Madsen til tv-stationen om Beer & Berries, som han derfor valgte som vinder af konkurrencen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063