23948sdkhjf

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Fødevarevirksomheden Geia Food, der netop har købt handelsvirksomheden Danton Trading, kunne allerede inden handelen konstatere, at Geia er vokset godt og grundigt på både omsætning og indtjening.

Det netop offentliggjorte regnskab for 2018 viser således, at Geia Food sidste år havde et rekordresultat på 38 millioner kroner, en stigning på 9,2 millioner i forhold til 2017. Den samlede omsætning for koncernen passerede sidste år 1,5 milliarder kroner, en stigning på cirka 300 millioner.

Fremgangen på både top- og bundlinje er ifølge direktør Claus Ravnsbo positivt påvirket af opkøbet af Tilab International AB i Sverige i forsommeren 2018. Han ønsker dog ikke at sætte tal på, hvor meget Tilab har bidraget med i det samlede billede.

- Vi er godt tilfredse med udviklingen i vores forretning, hvor effekterne af vores skandinaviske ekspansion for alvor begynder at vise sig. Vores position på det svenske marked er blevet væsentligt styrket efter vores opkøb af Tilab, og forretningen i Norge oplever også en fin fremgang.

- Konkurrencesituationen fortsætter med at være benhård, især på det danske detailmarked, hvilket blot understreger vigtigheden af, at vi fortsætter med at brede forretningen mere ud i både Sverige og Norge, siger Claus Ravnsbo.

Han nævner, at Geia Foods omsætning i Norge og Sverige allerede er fordoblet siden 2016.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078