23948sdkhjf

Postejer og pålægssalater til socialt udsatte

Stryhns og Fødevarebanken har indgået et partnerskab om donation af overskudsvarer.

Det betyder at de modtagesteder, Fødevarebanken leverer mad til, fremover får glæde af populære produkter fra Stryhns, som blandt andet omfatter postejer samt pålægssalater fra de Stryhns ejede fabrikker K-salat og Gråsten.

Det er overskudsproduktion og andre varer, som Stryhns af forskellige årsager ikke har mulighed for at sælge. I stedet for at blive kasseret bliver de nu doneret til FødevareBanken, der leverer overskudsmad til ca. 250 organisationer for socialt udsatte over det meste af landet.

- Jeg er meget glad for, at Stryhns ønsker at udvide samarbejdet med os, så det nu bliver til et egentligt erhvervspartnerskab, der udover varer også omfatter samarbejde blandt andet om at fortælle de gode historier, siger Karen-Inger Thorsen, direktør i Fødevarebanken.

Fødevarebanken har de seneste år etableret en række erhvervspartnerskaber. Blandt andet er Netto, Jyske Bank, Thise og nu altså også Stryhns med til at få Fødevarebankens kølebiler til at køre ud med madvarer.

- Vi har stor respekt for de mange organisationer som eksempelvis FødevareBanken, der er med til at sætte fokus på at hjælpe de danskere, som har det ekstra svært i hverdagen. I stedet for at kassere overskudsvarer på grund af overproduktion, fejl på emballage eller lignende kan vi i fremtiden bidrage til overskud andre steder i samfundet. Derfor støtter vi op om FødevareBanken, og vi er stolte over, at vi fremover også vil deltage aktivt med at fortælle de gode historier, der forhåbentlig kan inspirere både forbrugerne og branchen, siger Kristian Kornerup Jensen, administrerende direktør hos Stryhns.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

World Food Summit under en bæredygtig hat

Ond tvilling satser 20 millioner kroner på tapperi i New York

Lagkagehusets direktør stopper

Coop tilbagekalder hamburgerryg

Medie: Universitet lod landbruget få indflydelse på nyhed om oksekødsrapport

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

15.119 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Isproducent skal betale 10.000 kroner i bøde

Online Avis Arkiv

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Food Festival får food-konkurrence

Rekordmange udlændinge har job i Danmark

Antallet af slagtninger styrtdykker

Flere mejerier vil lave planteprodukter

156 kilo Aalbæk-snacks kaldt retur

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Defco-familie får lov at blive efter salg

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Venner er hoppet med på ginvognen

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

SF vil forbyde fransk delikatesse: Det er barbarisk

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Process Engineering støtter ”Danmark planter træer”

Bliv klogere på laboratoriespecialernes fremtid i den danske sundhedssektor

Diatom A/S har overtaget aktiviteterne i Bisco Vægte A/S

De nominerede til hi-messens nystiftede bæredygtighedspris er fundet

PRO-CONSULT hjælper med skolemælken

PALOMAT® Forhandler 2019!

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Ny Dual Point Mini Cooler til køling af små dele og værktøjer

CAD til Bim

HF indgår nyt partnerskab

En kvalitetsrejse brolagt med fødevaresikkerhed og kvalitetskultur

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Opsæt din positioner med blot én finger...

Kursus i produktionsplanlægning

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365

At digitalisere kvalitetsledelsen er en lærerig proces, Her er, hvad de lærte ved Dansand.

”Jeg elsker min lille sjækel fra GN” – sagde ingen, nogensinde 

Fuld automatisk affaldshåndtering til pakkeriet og etikettering

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

Webinar: Introduktion til Festos nye IP20 remote I/O og controller platform

Kom på forkanten af den teknologiske udvikling

Digitalisering af de ikoniske IKEA-kødboller - den digitale rejse

Klar til at se noget nyt på hi-stand M9540?

Send til en kollega

0.161