23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

Onsdag uddelte Otto Mønsteds Fond for første gang forskerprisen The Bright Idea, som uddeles til en studerende, som har en idé eller har udviklet en løsning med et stort potentiale.

Det skete på årsdagen hos MADE, Manufacturing Academy Denmark, i Industriens Hus.

Førsteprisen på 200.000 kroner gik til Mingyi Xu, der er ph.d.-studerende på DTU for fremstilling af fødevareprotein fra kuldioxid, vand og elektricitet (eMeal).

- Juryen er især imponeret over projektets nye tilgang til fremstilling af protein til fødevareproduktion og ser et stort potentiale for teknologien, når den er fuldt udviklet, lød begrundelsen fra juryen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109