23948sdkhjf

Meget mere end to øl

| Af Mads Rømert | Tip redaktionen om en historie

Bryggeriet To Øl vil være mere synligt i Danmark

To Øl har siden starten i 2010 først og fremmest været et fantombryggeri, der har fået brygget langt størstedelen af sin øl hos andre bryghuse - ikke mindst i Belgien. Derfor har Nørrebro-bryggeriet i praksis mest fungeret som øl-importør på det danske marked, men det skal ændre sig nu, hvor To Øl starter sit eget bryggeri på Vestsjælland.

- Vi vil være mere synlige på det danske marked. Vi skal være i flere fadølshaner derude, siger fabrikschef Anders Busse Rasmussen.



Men han tilføjer, at det også kræver, at kunderne skal kunne genkende bryggeriets øl.

- Sidste år bryggede vi over 100 øl og havde over 300 øl på lager, men man kan sige, at vi mangler nogle signatur-øl - altså fire-fem kerne-øl, som folk kender.

Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

Rusland forlænger importstop for fødevarer fra EU

Priserne på danske fødevarer er de højeste i EU

EU-madpoliti: Chokodrik og smøreost er anderledes i Danmark

Et produkt kan fremstå som næsten - eller helt - det samme, men indholdet varierer fra EU-land til EU-land

Årets lokale varer kåret: Tangchips, kombucha og flødeboller til tops

Aktion afslører ulovligt fortyndet juice i Danmark

Nyhedsbrev

15.077 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Chokoladefabrik satser på nyheder

Online Avis Arkiv

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Domino's klar igen med ny ejer

Marel gearer sig til øget vækst

1

Syge emballage-ansatte: Virksomheden svigtede os

Ugens grin: Dystre udsigter

Konkurrence giver billigere økovarer i indkøbskurven

De satser millioner på grønlandsk smeltevand som gourmetoplevelse

Erstatningskrav: Småkagekrig raser videre

- Vi gambler med fødevaresikkerheden

Hidtil bedste regnskab fra kartoffelmelfabrik

Danske fødevarevirksomheder brager frem i Rusland trods embargo

Ørbæk Bryggeri vil tredoble salget

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Medie: Danish Crown overvejer at lukke slagteri

Stabling: Ølbrygger har lagt en snedig whiskyplan

Nyt fra bestyrelser og direktioner

- Jeg vidste heller intet om at lave øl

Foss klar med 10.000 nye kvadratmeter

Slagtere fjollede fridagen væk

Endnu en ny direktør i Dansk Erhverv

Cateringfirma dropper lille køkken

Nyt, fynsk ølsamarbejde

55 millioner kødbakker bliver miljøvenlige

Ny sukkerboss i Nakskov

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Topledere ser sorte skyer i horisonten

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fem anbefalinger fra robotindustrien skal skabe 25.000 job i 2025

Sommerudflugt til Gram Slot

Forøget effektivitet hos Unicon med hjælp fra AMCS

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Overvågning og styring af forsyningslinien

Flavour trends 2019

Involvering af medarbejderne gav succes med ny UR-robotarm

Trelleborg udvider LSR-fabrik i Bulgarien

Vækst i SMC’s europæiske markedsandel

Tick Cad søger sælger med teknisk forståelse

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Al den plast, du ikke kan se på stranden, er et stigende miljøproblem

Bestilt onsdag og leveret i Holland fredag morgen...

Svanemærket industrivask er mere miljøvenlig end at vaske i almindelige vaskemaskiner

Komplet program af rustfrie magnetventiler hos Granzow

Effektiv håndtering af emballagespild i fødevareindustrien

50 år og vind i sejlene

Ny epoxy stick fra Weicon - "en all-rounder"

RS Components annoncerer ny global franchiseaftale med Yageo

Enkel og alsidig filtrering af væsker med ny mobil filtreringsenhed

Uge 26 og 27 har vi solstik ☀️

Edge Computing skaber værdi for BKV

Bell hus fra KTR

Kampagnepris på 8 fods container

Send til en kollega

0.188