23948sdkhjf

Meget mere end to øl

| Af Mads Rømert | Tip redaktionen om en historie

Bryggeriet To Øl vil være mere synligt i Danmark

To Øl har siden starten i 2010 først og fremmest været et fantombryggeri, der har fået brygget langt størstedelen af sin øl hos andre bryghuse - ikke mindst i Belgien. Derfor har Nørrebro-bryggeriet i praksis mest fungeret som øl-importør på det danske marked, men det skal ændre sig nu, hvor To Øl starter sit eget bryggeri på Vestsjælland.

- Vi vil være mere synlige på det danske marked. Vi skal være i flere fadølshaner derude, siger fabrikschef Anders Busse Rasmussen.



Men han tilføjer, at det også kræver, at kunderne skal kunne genkende bryggeriets øl.

- Sidste år bryggede vi over 100 øl og havde over 300 øl på lager, men man kan sige, at vi mangler nogle signatur-øl - altså fire-fem kerne-øl, som folk kender.

Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Harboes-formand varsler ny spareplan

Harboes ramt på bundlinjen af ledelsesændringer

Direktør og bestyrelsesformand forlader Harboes

Dansk kølegigant præsterer bedste regnskab i koncernens historie

Verdens sundeste kornsort skal hjælpe folk med overvægt og diabetes

Nyhedsbrev

15.291 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Diskret saftevandsgigant startede i et udhus i Vanløse

Online Avis Arkiv

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Bøde: Karse skal behandles som en fødevare

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Falengreen køber sig til mere convenience

Opkøbet af Q Foods skal styrke Falengreens position på det vigtige convenience-marked

Video: Sådan kan sensorer forbedre en fødevareproduktion

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Sprøjter sig til holdbarhed: Californisk plantebelægning skal testes i Danmark

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

1

Brygmester med ny teknologi: I princippet kan jeg sidde derhjemme og sætte det hele i gang

Dansk fødevareeksport på rekordkurs

103 millioner skal bane vejen til fremtidens fødevareforskning

Dekanter-teknologi løftes til nye højder

Tilflytter: Sagsbehandlerne har forstand på fødevarer

Fødevarevirksomhederne flokkes om Vejen

Kommunen er ved at opbygge en decideret fødevareklynge i det sønderjyske

Ugens grin: Når tømreren har fri ...

Gammelt bryghus bliver omdannet til Bryggekulturens Hus

Topmoderne ølbrygning: De glæder sig helt vildt i Thisted

Eksporten af økologi falder efter 12 år med fremgang

Allerede nu sætter 2019 konkursrekord

Nu skal fremtidens fødevarer være helt sikre

Kyllingekød trækkes tilbage - solgt over hele landet

Illegale ansatte: Ny finanslov fordobler bødestraffen

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Lukket anlæg recirkulerer 98 procent af vandet

Svineavlere går imod Danish Crowns klimaindsats

Ægtepar fik millioner for sodavandssucces

1

Coop inviterer små mad-producenter til gratis seminar

Danish Crown Foods har nu ny direktør i Danmark

Trods konkurs: Slagtehus fortsætter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kom til Åbent hus hos jpbc 17. januar

Ny Serie 3000 magnetventiler fra PNEUMAX

Er vi ved at skylle godt business intelligence-håndværk ud?

Forskellige Simatic hjælpeværktøjer fra Siemens

Ara-El ApS: Finder Serie 67 relæer

Lækker din pumpe? Eller ophober den snavs?

Klopumpe fra Axflow reducerer energiforbrug og omkostninger

Leverer du ind til den danske dagligvarehandel?

Billige kuglebøsninger i kompakt design til nem montering

Vælg den rigtige emballage og pak forsvarligt

Encodere og slæberinge til Industri 4.0/IIoT

Optimal proces og lavt materialeforbrug? Se her!

Julekonkurrence på klee.dk

Væksten forsætter hos Carsten Holm A/S

Indstøbning af kabler hos Gravlund Industrigummi A/S

Ny anti-statisk luftkniv fra EXAIR

2. advent - Har Poul spist for mange julekager?

Corporate Social Responsibility (CSR) - Vicath EQ ApS

Hvad er ændringerne fra ISO 22000:2005 til ISO 22000:2018?

Du må Oluf Sand(e), at det er saltetid

Bell hus fra KTR

Fra lokal producent af kælke til international eksportsucces

Elektriker søges

Messetiden står for døren.

Process Engineering løfter flere opgaver i slagteribranchen

Send til en kollega

0.173