23948sdkhjf

Det her er de mange muligheders land

| Af Mads Rømert | Tip redaktionen om en historie

Det er begrænsningens kunst, når man pludselig har fået så meget plads at lege på som To Øl

Med 26.000 kvadratmeter industribygninger og 151.000 kvadratemeter grund er der plads til at udleve mange drengedrømme på To Øl’s nye hjemmebane i Svinninge på Sjælland.

Først og fremmest skal der være bryggeri og destilleri, og så vil der også være brug for ret stor lagerkapacitet til både øl og whisky samt den online-forretning, som To Øl har bygget op. Derudover er der allerede sat gang i cocktailproduktion, og på det samme udstyr planlægges også sodavandsproduktion.



Men det bobler med flere ideer i To Øl, nu hvor man har pladsen.

- Det er vigtigt ikke at lade bygningerne diktere, hvad vi skal lave. Man kan hurtigt komme ud af nogle sidespor, når man har så meget plads. Men når det giver mening for det, vi ellers laver, så skal vi udnytte pladsen, siger Anders Busse Rasmussen.

Han er fabrikschef eller "mayor" i "To Øl City", som han med en god portion humor kalder sig på Linked-In. Og den nyindkøbte fabrik er da også lige så stor som en mindre landsby.

På en lille rundtur på området udpeger den selvudnævnte borgmester et sted, hvor der er planer om engang at starte en pub eller spisested, som kan være åbent i sommerperioden.

Læs også: Meget mere end to øl

Plads til en plantage
Og så kunne man jo også dyrke sine egne råvarer. Dengang selve fabrikken var mindre, blev resten af grunden faktisk også brugt som frugtplantage, der leverede råvarer til marmeladeproduktionen på stedet. Man kunne jo forestille sig noget lignende i fremtiden, forklarer fabrikschefen.

- Vi har syv-otte hektar som kan bruges til frugt, som vil kunne bruges i sodavandsproduktion, siger Anders Busse Rasmussen.

- Vi vil også gerne lave vildgæret øl, men det skal laves i en bygning for sig selv, så vildtgæren ikke blander sig med vores almindelige gær og ødelægger den, siger han - og udpeger igen en bygning, der er egnet til formålet.

Det er planen at fremleje lokaler på stedet, men den plan er foreløbig stillet lidt i bero.

- Efterhånden som vi arbejder og får ideer, har vi også fået brug for mere plads, end vi først regnede med. Planen er at fremleje dele af fabrikken, og det kommer vi også til, men vi har ikke turdet gøre det endnu, fordi vi ikke ved, hvor meget plads, vi selv får brug for.







Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Jobfesten i Danmark er slut: Beskæftigelsen står i stampe

Ugens grin: Gemmeleg

Europas bedste whisky er kåret - og den er nordjysk

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Kinesisk nytår og julesalg sender svinepriser på himmelflugt

Danske svineproducenter har udsigt til den højeste svinenotering siden 2001

Supermarkeder sælger mindre kød og mere plantefars

Mens danskerne forbruger mindre fersk kød, er salget af vegetariske produkter steget markant

Nyhedsbrev

15.203 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Lokale producenter hyldes i Vejle

Online Avis Arkiv

Trump spænder ben for Thises populære Vesterhavsost

1

Pizzakæde lukkede i Danmark: Nu står flere lande for tur

46 mejerier kontrolleres efter beslaglæggelse af 400 paller mælkepulver

Fødevaredanmark: - Afskaf selskabsskatten for start-ups

Foss har lagt nødvendige millioner i nye teknologier

Sådan vender fabrik udgift til milliongevinst

Købere står i kø til gigantsucces i Esbjerg

Kæmpe koncerner sværger plast-ed

Øl, honning, marmelade og gin: Producenter elsker adgang til specifikt logo

Danish Crowns salg af Tulip Ltd på plads

Orkla satser på nye investeringer og ændrer i topledelsen

Din medister har været i Kina: Jan vil revolutionere pølseproduktionen

Bon Appetit Group lander øko-ordre hos SAS

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Klimaforandringer truer danske fiskefabrikker

Druen og tiden er moden: Vinbønder slår pjalterne sammen

Efter år med en kæp i hjulet: Bøf-chef vil vende minus til plus

Danish Crown ansætter ny CFO

Dansk ingrediensgigant vokser - men ser mørke skyer på himlen

Danmarks konkurrenceevne fastholder plads i global top-ti

Carlsberg får ny kommerciel direktør

Flere og flere seniorer springer ud som iværksættere

Aarhus får et fødevarelaboratorium

Den danske industri er blevet ramt af influenza

Tilberedte rejer fra Asien indeholder fækale bakterier

Pølser tilbagekaldt efter fund af listeria

1

DI: Flere virksomheder oplever dyk i efterspørgslen

Politiet undersøgte ikke bestikkelse i Carlsberg trods tip

Fødevarenetværk skal lære om allergen-krav

Se alle Medlemmernes egne nyheder

HUSK: vores kundetilfredshedsanalyse - vind en Bruder® bil

YASKAWA Cockpit - Industri 4.0

Nomo har lanceret “KIZEI”

Fibox Junction box - Vedligholdelsesfri og vejrbestandig

Beskyttelsesglas til lasersvejsning fra Mirit Glas

Har du behov for kompensering i konstruktionen?

AxFlow servicerer alle kompressor mærker

RS Components indgår global aftale med Maxim Integrated

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

Find den rigtige balance i din jobsøgning

Siemens Solution Partnere

Hydrauliske komponenter fra KTR

RASCH forhandles af Salicath ApS

Papemballage erstatter plast-løsning

Bliv klar til Halloween med gratis skabeloner fra Avery!

Nye partnere i Dansk Stålmontage

VIND en Bruder-bil -Deltag i vores kundetilfredshedsanalyse

VKST i front for landbrugets CO2 kamp med nyt solcelleanlæg

Siemens sætter nye standarder med lanceringen af Simatic PCS neo

"Energi kontrol med maksimal nøjagtighed"

Formiddagsevent:Effektiv samhandel ml. kunder & leverandører

Elektriker døgnvagt

Udnytter din virksomhed mulighederne for cirkulær økonomi?

Kjærgaard introducere dataopsamling og analyse uden databoks

Historien bag energiforsikring til virksomheders el-aftale

Send til en kollega

0.252