23948sdkhjf

Det her er de mange muligheders land

| Af Mads Rømert | Tip redaktionen om en historie

Det er begrænsningens kunst, når man pludselig har fået så meget plads at lege på som To Øl

Med 26.000 kvadratmeter industribygninger og 151.000 kvadratemeter grund er der plads til at udleve mange drengedrømme på To Øl’s nye hjemmebane i Svinninge på Sjælland.

Først og fremmest skal der være bryggeri og destilleri, og så vil der også være brug for ret stor lagerkapacitet til både øl og whisky samt den online-forretning, som To Øl har bygget op. Derudover er der allerede sat gang i cocktailproduktion, og på det samme udstyr planlægges også sodavandsproduktion.



Men det bobler med flere ideer i To Øl, nu hvor man har pladsen.

- Det er vigtigt ikke at lade bygningerne diktere, hvad vi skal lave. Man kan hurtigt komme ud af nogle sidespor, når man har så meget plads. Men når det giver mening for det, vi ellers laver, så skal vi udnytte pladsen, siger Anders Busse Rasmussen.

Han er fabrikschef eller "mayor" i "To Øl City", som han med en god portion humor kalder sig på Linked-In. Og den nyindkøbte fabrik er da også lige så stor som en mindre landsby.

På en lille rundtur på området udpeger den selvudnævnte borgmester et sted, hvor der er planer om engang at starte en pub eller spisested, som kan være åbent i sommerperioden.

Læs også: Mikkeller-ejer investerer i mikrobryggeri

Plads til en plantage
Og så kunne man jo også dyrke sine egne råvarer. Dengang selve fabrikken var mindre, blev resten af grunden faktisk også brugt som frugtplantage, der leverede råvarer til marmeladeproduktionen på stedet. Man kunne jo forestille sig noget lignende i fremtiden, forklarer fabrikschefen.

- Vi har syv-otte hektar som kan bruges til frugt, som vil kunne bruges i sodavandsproduktion, siger Anders Busse Rasmussen.

- Vi vil også gerne lave vildgæret øl, men det skal laves i en bygning for sig selv, så vildtgæren ikke blander sig med vores almindelige gær og ødelægger den, siger han - og udpeger igen en bygning, der er egnet til formålet.

Det er planen at fremleje lokaler på stedet, men den plan er foreløbig stillet lidt i bero.

- Efterhånden som vi arbejder og får ideer, har vi også fået brug for mere plads, end vi først regnede med. Planen er at fremleje dele af fabrikken, og det kommer vi også til, men vi har ikke turdet gøre det endnu, fordi vi ikke ved, hvor meget plads, vi selv får brug for.







Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

World Food Summit under en bæredygtig hat

Lagkagehusets direktør stopper

Coop tilbagekalder hamburgerryg

Medie: Universitet lod landbruget få indflydelse på nyhed om oksekødsrapport

Ond tvilling satser 20 millioner kroner på tapperi i New York

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

15.119 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Isproducent skal betale 10.000 kroner i bøde

Online Avis Arkiv

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Food Festival får food-konkurrence

Rekordmange udlændinge har job i Danmark

Antallet af slagtninger styrtdykker

Flere mejerier vil lave planteprodukter

156 kilo Aalbæk-snacks kaldt retur

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Defco-familie får lov at blive efter salg

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Venner er hoppet med på ginvognen

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

SF vil forbyde fransk delikatesse: Det er barbarisk

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Glæd dig til at opleve de nyeste gadgets og prototyper

Process Engineering støtter ”Danmark planter træer”

Bliv klogere på laboratoriespecialernes fremtid i den danske sundhedssektor

Diatom A/S har overtaget aktiviteterne i Bisco Vægte A/S

De nominerede til hi-messens nystiftede bæredygtighedspris er fundet

PRO-CONSULT hjælper med skolemælken

PALOMAT® Forhandler 2019!

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Ny Dual Point Mini Cooler til køling af små dele og værktøjer

CAD til Bim

HF indgår nyt partnerskab

En kvalitetsrejse brolagt med fødevaresikkerhed og kvalitetskultur

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Opsæt din positioner med blot én finger...

Kursus i produktionsplanlægning

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365

At digitalisere kvalitetsledelsen er en lærerig proces, Her er, hvad de lærte ved Dansand.

”Jeg elsker min lille sjækel fra GN” – sagde ingen, nogensinde 

Fuld automatisk affaldshåndtering til pakkeriet og etikettering

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

Webinar: Introduktion til Festos nye IP20 remote I/O og controller platform

Kom på forkanten af den teknologiske udvikling

Digitalisering af de ikoniske IKEA-kødboller - den digitale rejse

Send til en kollega

0.174