23948sdkhjf

Det her er de mange muligheders land

| Af Mads Rømert | Tip redaktionen om en historie

Det er begrænsningens kunst, når man pludselig har fået så meget plads at lege på som To Øl

Med 26.000 kvadratmeter industribygninger og 151.000 kvadratemeter grund er der plads til at udleve mange drengedrømme på To Øl’s nye hjemmebane i Svinninge på Sjælland.

Først og fremmest skal der være bryggeri og destilleri, og så vil der også være brug for ret stor lagerkapacitet til både øl og whisky samt den online-forretning, som To Øl har bygget op. Derudover er der allerede sat gang i cocktailproduktion, og på det samme udstyr planlægges også sodavandsproduktion.



Men det bobler med flere ideer i To Øl, nu hvor man har pladsen.

- Det er vigtigt ikke at lade bygningerne diktere, hvad vi skal lave. Man kan hurtigt komme ud af nogle sidespor, når man har så meget plads. Men når det giver mening for det, vi ellers laver, så skal vi udnytte pladsen, siger Anders Busse Rasmussen.

Han er fabrikschef eller "mayor" i "To Øl City", som han med en god portion humor kalder sig på Linked-In. Og den nyindkøbte fabrik er da også lige så stor som en mindre landsby.

På en lille rundtur på området udpeger den selvudnævnte borgmester et sted, hvor der er planer om engang at starte en pub eller spisested, som kan være åbent i sommerperioden.

Læs også: Mikkeller-ejer investerer i mikrobryggeri

Plads til en plantage
Og så kunne man jo også dyrke sine egne råvarer. Dengang selve fabrikken var mindre, blev resten af grunden faktisk også brugt som frugtplantage, der leverede råvarer til marmeladeproduktionen på stedet. Man kunne jo forestille sig noget lignende i fremtiden, forklarer fabrikschefen.

- Vi har syv-otte hektar som kan bruges til frugt, som vil kunne bruges i sodavandsproduktion, siger Anders Busse Rasmussen.

- Vi vil også gerne lave vildgæret øl, men det skal laves i en bygning for sig selv, så vildtgæren ikke blander sig med vores almindelige gær og ødelægger den, siger han - og udpeger igen en bygning, der er egnet til formålet.

Det er planen at fremleje lokaler på stedet, men den plan er foreløbig stillet lidt i bero.

- Efterhånden som vi arbejder og får ideer, har vi også fået brug for mere plads, end vi først regnede med. Planen er at fremleje dele af fabrikken, og det kommer vi også til, men vi har ikke turdet gøre det endnu, fordi vi ikke ved, hvor meget plads, vi selv får brug for.







Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

Rusland forlænger importstop for fødevarer fra EU

EU-madpoliti: Chokodrik og smøreost er anderledes i Danmark

Et produkt kan fremstå som næsten - eller helt - det samme, men indholdet varierer fra EU-land til EU-land

Priserne på danske fødevarer er de højeste i EU

Årets lokale varer kåret: Tangchips, kombucha og flødeboller til tops

Aktion afslører ulovligt fortyndet juice i Danmark

Nyhedsbrev

15.077 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Chokoladefabrik satser på nyheder

Online Avis Arkiv

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Domino's klar igen med ny ejer

Marel gearer sig til øget vækst

1

Syge emballage-ansatte: Virksomheden svigtede os

Ugens grin: Dystre udsigter

Konkurrence giver billigere økovarer i indkøbskurven

De satser millioner på grønlandsk smeltevand som gourmetoplevelse

Erstatningskrav: Småkagekrig raser videre

- Vi gambler med fødevaresikkerheden

Hidtil bedste regnskab fra kartoffelmelfabrik

Danske fødevarevirksomheder brager frem i Rusland trods embargo

Ørbæk Bryggeri vil tredoble salget

Medie: Danish Crown overvejer at lukke slagteri

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Stabling: Ølbrygger har lagt en snedig whiskyplan

Nyt fra bestyrelser og direktioner

- Jeg vidste heller intet om at lave øl

Foss klar med 10.000 nye kvadratmeter

Slagtere fjollede fridagen væk

Endnu en ny direktør i Dansk Erhverv

Cateringfirma dropper lille køkken

Nyt, fynsk ølsamarbejde

55 millioner kødbakker bliver miljøvenlige

Ny sukkerboss i Nakskov

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Topledere ser sorte skyer i horisonten

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fem anbefalinger fra robotindustrien skal skabe 25.000 job i 2025

Sommerudflugt til Gram Slot

Forøget effektivitet hos Unicon med hjælp fra AMCS

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Overvågning og styring af forsyningslinien

Flavour trends 2019

Involvering af medarbejderne gav succes med ny UR-robotarm

Trelleborg udvider LSR-fabrik i Bulgarien

Vækst i SMC’s europæiske markedsandel

Tick Cad søger sælger med teknisk forståelse

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Al den plast, du ikke kan se på stranden, er et stigende miljøproblem

Bestilt onsdag og leveret i Holland fredag morgen...

Svanemærket industrivask er mere miljøvenlig end at vaske i almindelige vaskemaskiner

Komplet program af rustfrie magnetventiler hos Granzow

Effektiv håndtering af emballagespild i fødevareindustrien

50 år og vind i sejlene

Ny epoxy stick fra Weicon - "en all-rounder"

RS Components annoncerer ny global franchiseaftale med Yageo

Enkel og alsidig filtrering af væsker med ny mobil filtreringsenhed

Uge 26 og 27 har vi solstik ☀️

Edge Computing skaber værdi for BKV

Bell hus fra KTR

Kampagnepris på 8 fods container

Send til en kollega

0.171