23948sdkhjf

Unge håndværkere viser sig frem

Skills Show er dagen, hvor blandt andet unge bagere, konditorer og detailslagtere viser folk på Strøget i København, hvad de kan.
Der er lagt op til stor promovering af diverse håndværk på Strøget i København den sidste tirsdag i august. Skills Show hedder arrangementet, hvor unge bagere, konditorer og detailslagtere sammen med folk fra 17 andre faglige uddannelser vil vise, hvad de kan.

Det foregår i og omkring telte på Gammeltorv og Nytorv i Københavns centrum. Alle strøggængere kan få et kig på de unges formåen. Og derudover har en række skoler fra ikke bare hovedstadsområdet, men masser af andre steder i landet, bebudet, at de vil sende elever til for at give dem et praktisk indblik i, hvilke erhvervsmæssige uddannelser, de kan interessere sig for.

- Det er dejligt, at der er så stor opmærksomhed omkring Skills Show den 30. august. Det er en glimrende mulighed for at vise fagene frem, siger forbundskonsulent Svend Blankholm fra Fødevareforbundet NNF, som altså er repræsenteret gennem bagere, konditorer og detailslagtere.

Mange af de unge håndværkere fra Skills Show skal i begyndelsen af oktober deltage i World Skills i London, som er en slags verdensmesterskab i de forskellige fag.
Læs mere om: NNF
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078