23948sdkhjf

Aalborg får ny ølfestival

Bad Seed Beer Fest har fokus på bryggerier med mod til at eksperimentere
Den nordjyske brygger Fredrik Hector Schmidt har skabt en ny ølfestival i Aalborg, hvor han 17. august lancerer Bad Seed Beer Fest.

Han har nøje udvalgt 15 bryggerier, som ifølge arrangøren laver Danmarks bedste øl. De kommer hver især med to øl, som festivaldeltagerne får fire timer til at smage løs på i en såkaldt session. I løbet af dagen bliver der holdt to sessions, med plads til 300 deltagere pr. gang.

- Alle deltagende bryggerier kommer med folk fra bryggeriet, så man kan møde bryggerne, og mærke deres passion for deres produkter, konstaterer Fredrik Hector Schmidt på festivalens hjemmeside.

- Vi har samlet, hvad vi selv synes, er de sejeste bryggerier i landet. Bryggerier der innoverer, eksperimenterer og er med helt i front på den danske ølscene - de er ikke bange for at rykke grænserne for brygning af øl, siger han til det lokale medie AalborgNu.

Fredrik Hector Schmidt ejer selv det nordjyske bryggeri Bad Seed Brewing, som naturligvis er med på den nye festival.

Desuden deltager, Alefarm Brewing, Amager Bryghus, Braw, Dry & Bitter, Ebeltoft Gaardbryggeri, Fanø Bryghus, Flying Couch Brewing, Gamma Brewing Company, Mikkeller Baghaven, To Øl, Two Face Brewing, Warpigs og Ølsnedkeren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078