23948sdkhjf

Foss klar med 10.000 nye kvadratmeter

Hillerød-virksomheden Foss, der producerer analyseudstyr, indviede fredag sit innovationscenter med godt 10.000 kvadratmeter, så det nu udgør 24.000 kvadratmeter.

Udvidelsen giver plads til flere ingeniører, der skal arbejde med innovation og udvikling af nye analyseløsninger til den globale fødevareindustri. Der er plads til over 400 nye kollegaer i innovationsafdelingen, som dermed efter planen skal gå fra 400 til 800 medarbejdere. Der er p.t. alt 550 medarbejdere på matriklen.

Det skriver Sjællandske Medier.

Pernille Foss, datter af afdøde Nils Foss, som grundlagde virksomheden i 1956, klippede indvielsessnoren, hvorefter sønnen, bestyrelsesformand Peter Foss, holdt tale.

- Jeg har fundet et dokument fra tresserne, hvor medarbejderne spørger min far om at få en overdækning til cyklerne. Det fik de nej til. De blev i stedet tilbudt sadelbetræk. Meget har ændret sig siden, sagde han blandt andet ifølge Sjællandske Medier.

Nybyggeriet er på tre etager, og kun en enkelt af dem står endnu tom. Men Foss leder lige nu efter 25 kolleger til udviklingsafdelingen og forventer snarest at slå flere ledige stillinger op.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094