23948sdkhjf

Vingummiproducent har vokseværk - og nu også overskud

Vingummimanden Kristian Them Hansen, der producerer terningformet, vegansk vingummi med navnet Wally and Whiz, fortsætter sin heftige ekspansion - nu også med et plus på bundlinjen.

Fire år efter at han begyndte at lave vingummi eksporterer Kristian Them Hansen nu til cirka 30 lande. Og i 2018 havde Wally and Whiz for første gang plus på bundlinjen, skriver FødevareWatch.

Overskuddet blev på 335.598 kroner, hvor der i 2017 var et minus på knap 38.000. Bruttofortjenesten steg med 74 procent og nåede op på 4,28 millioner kroner i 2018.

Wally and Whiz-fabrikken flyttede i begyndelsen af sidste år fra trange lokaler på en ejendom ved Lejre og rykkede til Jonstrup nord for Ballerup.

Dengang havde Kristian Them Hansen ambitioner om at nå en omsætning på over 100 millioner kroner i løbet af tre-fire år, men nu mener han, at det var lige optimistisk nok:

- Det er nok lidt mere realistisk, at der går fem år fra nu. 2023-24, så er vi der, siger han til FødevareWatch, blandt andet med henvisning til, at salget p.t. vokser ikke mindst i Tyskland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078