23948sdkhjf

- Jeg vidste heller intet om at lave øl

Den nordjyske ølbrygger Claus Søgaard, der nu også har etableret et destilleri på sit bryghus i Aalborg, erkender blankt, at han ikke er hverken whisky- eller ginekspert.

- Da jeg begyndte at brygge øl, vidste jeg da heller ikke hvad forskellen er på undergæret og overgæret øl. Jeg gik bare i gang, og det er noget af det samme med destilleriet, konstaterer han.

Læs også: - Whiskey-boomet er helt vildt

Helt på bar bund er han dog ikke. Søgaards Destilleri har hyret en engelsk destillatør, Jack Chatwin, til at stå i spidsen for produktionen, og englænderen lader i høj grad til at kunne sit kram. I hvert fald fortæller Claus Søgaard, at destilleriet for nogle uger siden havde besøg af et par eksperter fra den skotske producent af de berømte whiskymærker Highland Park og Macallan - og at de var imponerede.

- De sagde, at de har smagt rigtig meget whisky, og at vores var langt over, hvad de havde forventet, nævner Claus Søgaard.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardhandel: Dansk fødevaresucces solgt til Holland

Glykom-ejere scorer kassen på kæmpehandel

Nu skal der sættes strøm til fødevareindustrien

Arla investerer to milliarder i Danmark i år

Carlsberg satser stort på sommerens fodboldfest

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

15.385 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Lortesagen: Dan Duck venter med at gå i retten med millionkrav

Online Avis Arkiv

Dan Ducks andesalg er gået helt i stå

Alfa Laval vil spinde guld på alkoholfri øl

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlige spegepølser

Arla næsten klar med plantedrikke

Juicefirma slår sig på sodavandsflasken

Se videoen: Burgerkæde præsenterer muggen burger i ny reklame

Coop vil hjælpe grønne fødevareproducenter

1

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Stjernekok efter kæmpehæder: Der er håb for gastronomien

Pizzakæde vil åbne 50 nye steder

Plantebaserede fødevarer i fokus på fuldt booket konference

Arla sælger mere: Brandede produkter trækker væksten

Himmerlandskød: Her er vores plan for Arla-mejeri

Award-klar: Her er årets innovative ildsjæle

Danish Food Cluster klar til Christiansborg

Juicefirma-stifter blev bortvist efter »fundamentale fejl«

Restaurant mistede sin Michelinstjerne efter 23 år

Rømø Shellfish får grønt lys til at fortsætte østers-eventyret

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Bryggeri klar med en anti-voldtægts-øl

Lokal slagter lander aftale med Coop

Analyse: Virksomhedsledere vil jagte ansatte i år

Coca-Cola-automat byder på 117 forskellige læskedrikke

Cees ’t Hart går knap tre millioner ned i løn

København får nyt madlaboratorium

Bryggeriet Åben spinder guld på øl-kåring

Randers Street Food forsinket igen

Asiatiske markeder løfter Carlsbergs ølsalg

Tusinder ville have billige Kims-produkter på åbningsdag

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Undgå utilsigtet driftsstop

PRO-CONSULT er IKKE corona-ramt

Specialløsning på vej til kunde – 20 ton løfteåg

ZIMM Screw Jacks finder du hos ZF Danmark

Hvem kan ikke lide et super godt tilbud?

Summit Electronics forhandler MTS

Copenhagen Pump leverer centrifugalpumper i høj kvalitet

Niveauvagter fra Lisco Analytical

Elprisen må sikres baglæns?

NYHED få besøg af vores møbelindretnings-specialist

Nyhed! Vil du opdateres på den nye FMEA & VDA?

Kælder forvandlet til automatiseret parkeringsanlæg

Besøg os på Cateringmesse Nord den 26. feb.

Fint messekit, til en god pris :)

Du kan nu få DANMARKS BILLIGSTE varmepumpe!!

4 facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!

Genvind op til 72% af din energi som varme

Har du et login til fyns-kran.dk?

Formstøbte membraner og bælge fra Gravlund Industrigummi

9 ting, du måske ikke vidste om det danske elmarked

Storkøkkenprojekt? - Lennart Thorson er specialist

SICK ansætter

Med få skridt kan du gøre en forskel

Hvad er farlige kemikaliers største skræk?

Kranservice

Send til en kollega

0.172