23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

- Jeg vidste heller intet om at lave øl

Den nordjyske ølbrygger Claus Søgaard, der nu også har etableret et destilleri på sit bryghus i Aalborg, erkender blankt, at han ikke er hverken whisky- eller ginekspert.





- Da jeg begyndte at brygge øl, vidste jeg da heller ikke hvad forskellen er på undergæret og overgæret øl. Jeg gik bare i gang, og det er noget af det samme med destilleriet, konstaterer han.





Helt på bar bund er han dog ikke. Søgaards Destilleri har hyret en engelsk destillatør, Jack Chatwin, til at stå i spidsen for produktionen, og englænderen lader i høj grad til at kunne sit kram. I hvert fald fortæller Claus Søgaard, at destilleriet for nogle uger siden havde besøg af et par eksperter fra den skotske producent af de berømte whiskymærker Highland Park og Macallan - og at de var imponerede.





- De sagde, at de har smagt rigtig meget whisky, og at vores var langt over, hvad de havde forventet, nævner Claus Søgaard.



BREAKING
{{ article.headline }}
0.094