23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Store øko-ambitioner hos Fazer

Fazer Foodservice A/S vil have 30 procent økologi i sin mad fra årsskiftet.

Mere økologi på menukortet.

Det er hvad, de 40.000 mennesker, som hver dag får mad fra en af de 150 kantiner og personalerestauranter, som Fazer Foodservice driver landet over.

Helt konkret har kantinegiganten som målsætning, at der inden årsskiftet skal være 30 % økologi i 75 % af selskabet forretning. Det skriver fyens.dk.

Økologi uden store omkostninger

Administrerende direktør hos Fazer Foodservice, Morten Hammerich, forklarer, at de nødvendige ændringer ikke er forbundet med store udgifter:

- Vi investerer faktisk ikke en masse penge i det, da det i høj grad handler om at omlægge vores indkøb og købe varer herhjemme og benytte de forskellige produkter, som de danske årstider tilbyder frem for at være afhængige af at handle i udlandet, siger Morten Hammerich til fyens.dk.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.095|instance-web02