23948sdkhjf

Ørbæk Bryggeri fusionerer, hyrer ny direktør og køber op

Ejerne af Ørbæk Bryggeri og Nyborg Destilleri, far og søn Niels og Nicolai Rømer, er i gang med at gennemføre hele tre store ændringer i deres fynske forretningsimperium:

- De fusionerer med virkning fra 15. august bryggeriet og destilleriet under navnet Naturfrisk Group A/S.

- De har hyret en ny direktør i form af Tørk Eskild Furhauge, der har en fortid hos blandt andre Løgismose Meyers.

- Og de har købt den økologiske sodavandsproducent Macarn, der ligger i Skærbæk ved Fredericia.

Det skriver TV2 Fyn på sin hjemmeside.

- Med sammenlægningen tager vi et vigtigt skridt mod realiseringen af vores vision om at blive Danmarks førende leverandør af økologiske drikkevarer, siger bestyrelsesformand Peter Heide Wessel ifølge tv-stationen.

Macarns stifter og ejer, Jan Kruse Hansen, bliver ansat som salgs- og marketingchef og kommer med i Naturfrisk Groups ejerkreds.

Sammenlægningen og ansættelsen af Tørk Eskild Furhauge, der blev fyret som direktør i Løgismose Meyers i september sidste år, betyder, at der ikke længere er plads til Ørbæk Bryggeris hidtidige direktør, Thomas Hald Blouner. Han har stået i spidsen for Ørbæk Bryggeri siden 1. februar sidste år, hvor han afløste Niels Rømer på topposten, men den direktørpost bliver nu nedlagt.

Tørk Eskild Furhauge lader ifølge TV2 Fyn forstå, at Macarns økologiske produkter passer fint ind i Naturfrisk Groups portefølje. Han peger på, at mange af dem desuden allerede i dag bliver tappet på bryggeriet i Ørbæk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079