23948sdkhjf

Ægtepar: Derfor solgte vi vores sodavandssucces

Ægteparret Jan og Camilla Kruse Hansen, der på fire år har opbygget en succesfuld sodavandsproduktion med navnet Macarn, kunne i sidste uge offentliggøre, at de har solgt varemærket til fynske Naturfrisk Group pr. 15. august.

Og de har gjort det på grund af vokseværk, forklarer Jan Kruse Hansen til JydskeVestkysten:

- Vi vokser rigtig hurtigt for tiden, og det er også grunden til, at vi har solgt Macarn. Vi har lige sendt en container til Sydkorea, så vi mærker afgjort en god, international efterspørgsel - men vi har ikke vores egen produktion, og det gør det ret svært at planlægge alt.

- Problemet er egentlig simpelt: Jeg kan for eksempel ikke lige sætte gang i en tapning af X antal tusinde flasker og så komme kort efter og spørge, om vi ikke lige kan få leveret det dobbelte, fordi en ny kunde har meldt sin ankomst. Hele den planlægning bliver nemmere nu, konstaterer han med henvisning til, at Macarn i forvejen får produceret sine sodavand hos Ørbæk Bryggeri, der er en del af Naturfrisk Group.

Nyt firmanavn
Macarn har hjemme i Skærbæk ved Fredericia, hvor ægteparret råder over lager- og kontorlokaler. Firmanavnet bliver i forbindelse med salget ændret til The Green Oak, idet det kun er Macarn-brandet, der er solgt fra.

Læs også: Ørbæk Bryggeri satser på cider-boom

Ved siden af Macarn-produktionen har ægteparret import og distribution af specialsodavand og lemonader fra Frankrig og Italien, og den del fortsætter uændret - nu med Camilla Kruse Hansen som direktør for The Green Oak, idet Jan Kruse Hansen skifter til en stilling som salgs- og marketingchef i Naturfrisk Group.

Læs også: Egentlig ville de lave dressing ...

- Virksomheden har vi valgt at omdøbe, så alle, der ønsker at købe Macarn-sodavand, henvender sig det rette sted, nemlig ved Naturfrisk, fortæller Camilla Kruse Hansen i en pressemeddelelse. Navnet The Green Oak refererer til det egetræ, der står i haven hos ægteparret..

- Det er vigtigt for os, at vores virksomhed har et navn, som har en personlig betydning for os. Macarn betyder ”søn af Arne”, hvilket henviser til Jans far, som hed Arne. Denne gang har vi valgt vores egetræ i haven, som symbol på de forskellige grene af produkter, der vil være i firmaet. Fremtiden er lys, og nu glæder vi os endnu mere til den, konstaterer Camilla Kruse Hansen.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

De sælger "ganske særlige" spanske fødevarer

Robotmand laver nu iskaffe - og går globalt om en måned

Etiket-firma køber konkurrent og flytter produktionen

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Nyhedsbrev

15.171 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Fødevareindustrien overhalet på listen over energi-sugere

Online Avis Arkiv

McDonald's klar med ny dansk direktør

De løber ikke sur i det

To familier har lange traditioner på eddikefabrikken i Randers

Trold med vokseværk bygger nyt destilleri og bryggeri

Dansk veganerkasse satser formue i USA

Nichesuccesen Adival solgt

Der brygges stadig på de gamle trætanke

De Jydske Eddikebryggerier producerer eddike på gæringsanlæg fra 1964 og 1976

Stor stigning i økologisalg til foodservice

Cofoco-ejer køber sig ind i kendt kaffekæde

Trods forbud: Kød med kødklister kan sælges lovligt

Carlsberg-topfolk kendte til mistanke om bestikkelse i to år

Dansk Andeudvikling er konkurs

Eks-bolchemager tilbyder nu mormormad

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Nye film om mad skal rydde ud i madmyterne

Efter 110 år: Tulip skifter navn

Fødevarefirma afsløret i millionsnyd med moms

Løgismose og Netto udvider samarbejdet

Lektor om Carlsberg-sag: Bestikkelse er normalt i Indien

3F: Tivoli Food Hall-forhandlinger brudt sammen

Foss i nyt samarbejde med DTU

Nye millioner til nye fødevareprojekter

Popcornmajs kaldt retur efter insektfund

Fødevareminister er stolt af ny Danish Crown-fabrik i Kina

Lars Seier har købt en kendt café

Video: Sådan kan tøjet give fødevaresikkerhed

Håndbolddirektør bliver ny bryggeriboss

Slagteri-udvidelse afslørede ældgammel gravhøj

Fiskemelsfabrik ramt af brand

Food-iværksættere møder kapitalen i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mød Bernstein Mini Beast på hi 2019!

Nyt online showroom - se alle maskinerne!

Bliv klar til efteråret med en isoleret container

Ny digital lagerløsning fra Gottfred Petersen! Digitalt styret konsignationslager

Eliminering af olietåge og olierøg

Besøg os på HI-messen, stand C2656 og hør mere om to af vores premierer:

hi-messen samler alt inden for 3D

Ny generation af oliefrie kompressorer

Mød Fibox på hi Tech & Industri Scandinavia 1.-3. oktober 2019

Oplev Bürkerts nye messe-setup på hi 2019

Mød Gravlund Industrigummi på HI-messen d. 1.-3. oktober 2019 – Stand J-7336

Mød os på FachPack 2019

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknologier?

Se hvad du ikke må gå glip af på DiaLabXpo

Flowswitch til måling af aggressive medier!

Hvorfor skal man købe både softstarter og DC-bremse?

Centralisering af oliefri vakuumforsyning

Ara-el præsenterer Ex-d, Ex-e, Ex-de, Ex-dem kontrol paneler

Er du klar til den største og vildeste NYHED?

Bondy udstiller på stand M9920 og på stand L9331.

Dansk kvalitet – hurtig leveringstid

Bæredygtigt og vegetarisk – sådan påvirker det fødevareproducenterne

Få styr på den nye BRC-standard for emballageindustrien

The Smart Company: Tekniske begreber bliver omsat til praksis på hi-messen

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.2