23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arla Foods A.m.b.a
Uwe Heinz Gerhard Krause, Tyskland, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Cocio Chokolademælk A/S
Lars Aagaard Rasmussen er udtrådt af bestyrelsen. Søren Birger Olsen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Dansk Standard
Morten Hartkorn er blevet ansat som innovationschef i international ledelse og processer hos Dansk Standard.

DI
Jens Holst-Nielsen er udnævnt til ny markedschef i DI. Han afløser Hans Peter Slente, der er ny branchedirektør i DI Energibranchen.

Excellent Wine A/S
Bent Ramskov Laursen er indtrådt i bestyrelsen.

Excellent Wine er i dag en landsdækkende vingrossist med centrallager i Herning.

Intego A/S
Preben Quorp, 46 år, er ansat som daglig leder af Intego A/S automationsafdeling i Odense.

Han skal være med til at øge kundefokus. Preben Quorp har de sidste 13 år beskæftiget sig med ledelse og salg – sidst som direktør i Dansk Styringsteknik.

Invest in Denmark, Innovation and Partnerships
Merethe Juhl, 38 år, er udnævnt til direktør for Danmarks nationale investeringsfremmeorganisation og innovationscentre rundt om i verden. Hun kommer senest fra en stilling som chef for Innovationskontoret, der nu sammenlægges med Invest in Denmark.

Som direktør skal Merethe Juhl sørge for at tiltrække udenlandske investeringer til Danmark samt arbejde for, at danske virksomheder og forskningsinstitutioner får adgang til internationale innovationsmiljøer.

Invest in Denmark, Innovation and Partnerships er en del af Eksportrådet under Udenrigsministeriet. Organisationen beskæftiger 83 medarbejdere.

Nordisk Kellogg’s ApS
Claus Dahlmann Larsen er udtrådt af bestyrelsen. Anders Andreassen og Jan Uffe Hedegaard er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Videncentret for Landbrug
43-årige Birgitte Houen-Tolstrup er ansat som ny skattechef med virkning fra 15. august.

Birgitte Houen-Tolstrups opgaver som ny skattechef bliver at sikre det konstruktive og dynamiske samarbejde med rådgivningsvirksomhederne i DLBR, Dansk Landbrugsrådgivning samt at være leder for skatteafdelingen på Videncentret for Landbrug.

Aarhus Universitet
Med virkning fra 1. juli 2011 tiltræder Thomas Skjødeberg Toftegaard som leder af det nye Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172