23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Egentlig ville de lave dressing ...

Selv om det er sodavand, det meste nu handler om for ægteparret Camilla og Jan Kruse Hansen i Skærbæk, så lå det faktisk slet ikke i kortene, da de for godt fire år siden åbnede deres virksomhed Macarn.





Sodavandsbrandet Macarn, som netop er solgt til Naturfrisk Group, opstod således som lidt af en tilfældighed. Produktet blev således skiftet ud undervejs, skriver JydskeVestkysten.





- Vi begyndte med fødevarer og ville skabe et sortiment af økologiske dressinger og saucer - og var faktisk nået ret langt, da Irma en dag spurgte, om jeg ville lave en serie sodavand under de samme forudsætninger - altså, at det skulle være økologisk. Som tidligere salgschef hos Frem i Ribe havde jeg været med til at udvikle sodavand, så jeg sagde ja - og det blev starten på det hele, fortæller Jan Kruse Hansen til avisen.





Sodavandene, der er udviklet i ægteparrets køkken i Skærbæk, er især slået igennem på de københavnske restauranter og caféer.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125