23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Stor udvidelse på kagefabrik

Bæchs Conditori har løbende øget medarbejderantallet i året løb. Nu udvider kagefabrikken produktionsarealet med cirka 70 procent.








Flere faglærte











Det går godt for Bæchs Conditori, så godt faktisk, at fabrikken nu påbegynder arbejdet på en udvidelse på 1.700 kvadratmeter, som ventes at står færdig omkring årets udgang. Det skriver nnf.dk. Produktionen af kager til frost, som sælges til både bagere, institutioner og supermarkeder i Danmark, Norge og Sverige, er en succes, der har medført både udvidelse og opgradering. Fremskridtet kan også aflæses i antallet af ansatte, som i årets løb er øget. Alene i 2011 er der kommet 10 nye ansigter til, så der nu er godt 100 medarbejdere. Samtidig har forædling af produktionen betydet, at ufaglærte jobs erstattes af faglærte. Hvorvidt den snarlige udvidelse vil resultere i flere nye jobs vil logistikdirektør Robert Baltzersen ikke kommentere på overfor nnf.dk. Økonomiske havde Bæchs Conditori i 2010 et overskud på 5,5 mio. kr. og en bruttofortjeneste på 39 mio. kr.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.078