23948sdkhjf

Finurlig asparges-likør blev til eddikeprojekt

Likørproducenten Westjysk Smag i Finderup udvider deres sortiment. Nu kan du prøve en eddike med æble og gran, og alle deres råvarer kommer fra baghaven. 

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern (dbrs.dk). 

Det ses allerede på deres emballage, hvilken type firma, der er tale om. “Westjysk Smag - Ting tar’ tid”. De laver deres produkter ud fra eksperimenter og med stor tålmodighed. 

Tålmodighed og eddikemor
Deres nye eddiker er baseret på de likører, de allerede sælger, hvor eddikerne har fået lov til at stå i tre år og til sidst er blevet tilsat eddikemor.

Det startede med en underlig asparges-likør, som de ikke rigtig synes fungerede. Det samme med likøren med gulerod. 

- Vi lod likøren stå i tre år, så den fik den eddikesmag, og nu smager den bare hammergodt. Så Benny sagde, at det er det, vi skal gøre med andre likører også. Så det gjorde vi. Det er ham, der er hjernen bag det hele, siger hun til dbrs.dk.

Mækebøtte- og jordbær-eddike på vej
Graneddiken er sød og kan bruges direkte fra flasken til en salat eller til at gratinere fisk eller østers. Æbleeddiken er syrlig og mere til madlavning, hvor man steger i det eller hælder det på panden og laver et opkog. 

I løbet af et par måneder kommer der tilmed en mælkebøtteeddike og lidt senere en jordbæreddike.

I forbindelse med udvidelsen af sortimentet holder Westjysk Smag såkaldt åbent bryggeri den 24. august, hvor de åbner dørene til bryggeriet. Her vil de fortælle, hvordan de laver deres likører og eddiker og så byder de på en kop kaffe.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Coop tilbagekalder hamburgerryg

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Ond tvilling satser 20 millioner kroner på tapperi i New York

Lagkagehusets direktør stopper

Isproducent skal betale 10.000 kroner i bøde

Medie: Universitet lod landbruget få indflydelse på nyhed om oksekødsrapport

Nyhedsbrev

15.117 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Online Avis Arkiv

World Food Summit under en bæredygtig hat

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

Antallet af slagtninger styrtdykker

Food Festival får food-konkurrence

Flere mejerier vil lave planteprodukter

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Rekordmange udlændinge har job i Danmark

156 kilo Aalbæk-snacks kaldt retur

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Defco-familie får lov at blive efter salg

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Arla skal have ny kommunikationsdirektør

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Konkursramt pålægsfabrik er reddet

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Venner er hoppet med på ginvognen

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

Se alle Medlemmernes egne nyheder

De nominerede til hi-messens nystiftede bæredygtighedspris er fundet

PRO-CONSULT hjælper med skolemælken

PALOMAT® Forhandler 2019!

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Ny Dual Point Mini Cooler til køling af små dele og værktøjer

CAD til Bim

HF indgår nyt partnerskab

En kvalitetsrejse brolagt med fødevaresikkerhed og kvalitetskultur

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Opsæt din positioner med blot én finger...

Kursus i produktionsplanlægning

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365

At digitalisere kvalitetsledelsen er en lærerig proces, Her er, hvad de lærte ved Dansand.

”Jeg elsker min lille sjækel fra GN” – sagde ingen, nogensinde 

Fuld automatisk affaldshåndtering til pakkeriet og etikettering

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

Webinar: Introduktion til Festos nye IP20 remote I/O og controller platform

Kom på forkanten af den teknologiske udvikling

Digitalisering af de ikoniske IKEA-kødboller - den digitale rejse

Klar til at se noget nyt på hi-stand M9540?

Webinar: Værktøj til let og effektiv konfigurering af dit automationsprojek...

Fra CAD-data til digital tvilling

Drønlækre kemikalieskabe fra DENIOS

Send til en kollega

0.174