23948sdkhjf

Skagerak Pelagic forlader Hirtshals

Fiskefabrikken forlader Hirtshals og samler al produktion, administration og salgsaktiviteter til Skagen. Skagerak Groups øvrige aktiviteter forbliver i Hirtshals.
Skagerak Pelagic A/S har hidtil haft aktiviteter i både Skagen og Hirtshals, men flytter fiskefabrikken al produktion, administration og salgsaktiviteter i Skagen.

Beslutningen er truffet efter at Skagerak Group, som Skagerak Pelagic er en del af, i februar overtog det konkursramte Pelagic Skagen A/S’ bygninger, og dermed fik nye muligheder for at samle aktiviteterne ét sted.

Den nye fabrik, bliver blandt Europas mest effektive produktionsanlæg for pelagiske fisk. Fabrikken, som er ved at blive ombygget, ventes at kunne påbegynde produktion i oktober 2011. Ombygningen gør det muligt for Skagen Pelagic at øge produktionskapaciteten af nøgleprodukterne, frisk, frossen og marineret fisk, markant. Samtidig åbner det op for at udvikle nicheproduktionen af bl.a. makrel og sild.

Skagerak Group bliver i Hirtshals
Mens Skagerak Pelagic forlader Hirtshals, fastholder Skagerak Group sine øvrige aktiviteter i byen.

Således forbliver hovedkontoret for Skagerak Group, Skagerak Salmon A/S og Skagerak Fiskeeksport A/S med frysehuse, frysetunnel, vaskefaciliteter og transportafdeling i Hirtshals. Det oplyser Skagerak Group i en pressemeddelelse.

Ny ledelse på plads
Ud over reorganiseringen af forretningen er der gennemført et generationsskifte.

Efter 50 år som 3. generation i familieforetagendet overdrager Ivar Espersen den daglige ledelse i Skagerak Pelagic til et nyt ledelsesteam.

Peter Kongerslev som administrerende direktør, Kim Bennedsen som økonomidirektør og Christian Espersen som salgs- og marketingsdirektør. Iver Espersen indtager posten som bestyrelsesformand.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422