23948sdkhjf

Gourmandiet vinder Slagterprisen 2011

Danmarks bedste slagter bor på Østerbro. Peter Steen, indehaver af Gourmandiet hædres med den prestigefyldte Slagterpris, der uddeles af Landbrug & Fødevarer.
Men et enkelt klik på gourmandiet.dk lader forstå, at her er en slagter, der mener det alvorligt, når han siger, at han vil give sine kunder en oplevelse.

En flot hjemmeside giver blandt andet mulighed for at købe en god bøf kl. 23.45 en lørdag aften. Her kan T-bone, Côte de Boeuf, Rib-eye, Entrecôte og Tournedos med vildsvinebacon få følgeskab af sprøde salater. Hvis du ikke er til bøf, ligger ’Mormor-på-frost’ og venter på at blive tøet op og nydt med det tilbehør, du selv bedst kan lide. Fremtiden er lige her. Den ligger på Rosenvængets Allé på Østerbro i København.

I dag bliver butikkens 37-årige ejer Peter Steen hædret med Slagterprisen 2011 og kan dermed kalde sig Danmarks bedste slagter.

Gourmandiets succes afspejles i dag på flere måder.
Gourmandiet er anbefalet i den engelske Wallpaper City Guide om København sammen med fire andre steder – bl.a. NOMA. I London og Amsterdam er der åbnet butikker med Gourmandiet som inspiration. Når Peter Steen ser fremad, tænker han internationalt,

- Vi kan se, at vi har et unikt koncept, som holder. Vi inspirerer folk herhjemme og i udlandet, og vores visioner er derfor at åbne en butik i New York eller Paris. Vi tænker store tanker, men det er også det sjoveste, siger Peter Steen.

Netop evnen til at inspirere andre og tænke nyt er en vigtig del af begrundelsen for, at Landbrug & Fødevarer giver den prestigefyldte Slagterpris til Gourmandiet.

- Vi vil i Landbrug & Fødevarer gerne være med til at give danskerne fødevarer af den højeste kvalitet, og v i kan med oprigtighed sige, at Gourmandiet er et kvalitetsprojekt helt ind til benet med en ny tankegang om, hvordan kunderne får en oplevelse ud af råvarerne, siger koordinator af Slagterprisen Torben Blok fra Landbrug & Fødevarer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078