23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Bonduelle Nordic A/S

Benoit Christophe Marie-Joseph Bonduelle er indtrådt i direktionen i stedet for Tomas Kazakevicius hos Bonduelle Nordic A/S (kilde: CVR).

Bonduelle Nordic A/S tilbyder og sælger grøntsager til såvel foodservice-sektoren som detailsektoren i hele Norden.

 

Cremo Ingredients A/S

Marguerite Brigid Larkin er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos Cremo Ingredients A/S i stedet for Brian Cornelius Mehigan (kilde: CVR).

Cremo Ingredients A/S producerer ostepulver.

 

Diageo Denmark A/S

Shane Kelly er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Diageo Denmark A/S i stedet for Michael Mønster Holm. Samtidig er Burak Budak udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Anne Luise Deleuran. Desuden er Robertus Cornelis Abraham Werkhoven indtrådt i bestyrelsen i stedet for Anne Sixhøj Hockerup (kilde: CVR).

Diageo Denmark A/S er en del af den britiske Diageo-koncern der blandt andet ejer kendte alkoholmærker som Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Captain Morgan, Tanqueray og Guinness.

 

Emballagegruppen A/S

John Erik Lesbo er udtrådt af bestyrelsen hos Emballagegruppen A/S (kilde: CVR).

Emballagegruppen A/S producerer fødevareemballage.

 

KMC International A/S

Henning Thybo er indtrådt i bestyrelsen hos KMC International A/S i stedet for Bjarne Møller. Samtidig er Jesper Burgaard indtrådt som administrerende direktør i stedet for Hans Nicolai Hansen (kilde: CVR).

KMC er producent af stivelse og andre kartoffelbaserede produkter.

 

Novozymes A/S

Prisca Havranek-Kosicek er udtrådt af direktionen, og Lars Green er udtrådt af bestyrelsen hos Novozymes A/S (kilde: CVR).

Novozymes A/S udvikler og fremstiller bio-industrielle produkter, processer og ydelser.

 

Odense Marcipan A/S

Dorte Egmose er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos Odense Marcipan A/S i stedet for Kurt Larsen (kilde: CVR).

Odense Marcipan er producent af marcipan og marcipanrelaterede produkter.

 

Oialla A/S

Rasmus Bo Bojesen er indtrådt i direktionen i stedet for Pernille de Fine Lützhøft, mens Frederik Bo Bojesen er udtrådt som formand for bestyrelsen, og Rasmus Bo Bojesen og Pernille de Fine Lützhøft er udtrådt af bestyrelsen hos Oialla A/S (kilde: CVR).

Oialla A/S producerer chokolade.

 

Oyster Boat ApS

Halldór Arnarson er indtrådt i direktionen hos Oyster Boat ApS i stedet for Laurits Michael Bernitt (kilde: CVR).

Oyster Boat ApS producerer østers.

 

Primodan A/S

Simon Martin Servé Jensen er indtrådt som administrerende direktør hos Primodan A/S i stedet for Lars Henriksen. Samtidig er Peter Arndrup Poulsen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Christian Møller Christensen, der dog forbliver i bestyrelsen. Desuden er Thomas Hougaard Bonde udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Primodan A/S producerer mejeriudstyr, primært til produktion af hvidoste.

 

Tomex Foods ApS

Tom Andersen er indtrådt i direktionen, mens Bo Andersen, Tom Andersen og Niels Daugaard Liltorp er udtrådt af bestyrelsen hos Tomex Foods ApS (kilde: CVR).

Tomex Foods ApS er en nordjysk fødevaregrossist.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109