23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Messe byder på topkokkedyst

Fødevarebranchen kan kigge med fra første parket, når Danmarks måske næste deltager i konkurrencen om at blive hyldet som verdens bedste kok bliver fundet i slutningen af august.





Udvælgelsen af den danske deltager sker ved en 5 timer og 35 minutter lang konkurrence 28. august i Bella Center Copenhagen ved fødevaremessen Bite Copenhagen.





Vinderen går videre til et europamesterskab, hvorfra de 10 bedste lande går videre til VM-finalen i Lyon i 2021. Kommer den danske vinder med dér, skal vedkommende forsøge at leve op til Svinkløv Badehotel-kokken Kenneth Toft-Hansens sejr i dette års konkurrence





I feltet til den danske konkurrence finder man seks af gastronomiens største navne herhjemme. Brian Pedersen (Atelier 85), Allan Poulsen (Noorrm), Ronni Mortensen (Geranium), Tommy Friis (Hotel & Restaurant Fru Larsen), Patrick Godborg (Babette) og Christoffer Brink (tidl. Restaurant Frank) skal kæmpe om den eftertragtede plads.





Sidstnævnte har før været med i Lyon. Her blev det til en andenplads i konkurrencen som assistent til Jeppe Foldager i 2013.





Fødevaremessen Bite Copenhagen er for alle professionelle med interesse i den nyeste udvikling i fødevarebranchen. I løbet af messen bliver også Kokkenes Kokketalent og vinderen af DM i Smørrebrød fundet.

















BREAKING
{{ article.headline }}
0.078