23948sdkhjf

Defco-familie får lov at blive efter salg

Selv om familien Czaja netop er gået konkurs med pålægsproducenten Defco, som er blevet overtaget af Skare Food, er det ikke slut med Czaja i Defcos ledelse.

Til mediet FødevareWatch oplyser den hidtidige Defco-direktør, Mikkel Czaja, at det er aftalt med Skare Food, at han og resten af den fem mand store ledelse i Aarhus-virksomheden fortsat har arbejde i virksomheden.

Mikkel Czaja skal nu referere til Claus Juel-Jensen, der som medlem af bestyrelsen i Skare Foods er indsat som midlertidig direktør i Defco.

Læs også: Defco skrinlægger fabriksplaner

- Vi har arbejdet på det her i et stykke tid, og vi er rigtig glade for, at der nu er fundet en løsning, hvor det er Kurt Skare, som går ind i det. Han er jo en meget seriøs mand inden for produktion af pålæg og så videre, og vi har kendt ham og resten af familien Skare gennem mange år, siger Mikkel Czaja til FødevareWatch.

Læs også: Jysk pålægsfabrik er klar med flytteplan

I forbindelse med konkursen har Defco haft problemer med at få tilført råvarer, men Mikkel Czaja regner med, at virksomheden allerede i denne uge igen kan levere varer til kunderne.

Samtidig satser Defco på nu at sætte skub i planerne om en ny fabrik i Viby ved Aarhus. Siden 2017 har virksomheden arbejdet på at flytte sin såkaldte blokproduktion ud fra den nuværende placering i Aarhus Nord, og nu er håndværkerne så fortrøstningsfulde, at flytningen forhåbentlig kan ske ved årets udgang, oplyser Mikkel Czaja til mediet.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.093