23948sdkhjf

HI 2011: Fleksibelt modulopbygget transportørsystem fra Flexitechs

Flexitechs i Hadsten vil i forbindelse med HI[11]-messen præsentere det sidste nye agentur for udstyr til produktflow, intern transport og materialehåndtering.
Flexitechs i Hadsten, indehaver af de skandinaviske agenture for FlexMove Conveyor System og MK Technology Group. Pr. 1. august har Flexitechs indgået agenturaftale med hollandske Ambaflex BV om salg af det fleksible modulopbyggede transportørsystem Ambaveyor.

De unikke Ambaveyorsystem er karakteriseret ved høj driftsikkerhed, lave vedligeholdelseskrav samt konkurrencedygtigt prisniveau - idet antallet af driv- og vende-ender er minimeret. Således kan systemerne opbygges med stigninger, nedkørsler, sving og rette banestykker med anvendelse af én og samme drivstation i længder af op til 50m og må belastes op til 120 kg/m. Bredden på transportfladen strækker sig fra 200mm til 600 mm.

Flexitechs vil også kunne levere andre moduler fra Ambaflex - f.eks. de meget pladsbesparende spiral-elevatorer, der markedsføres under navnet Spiralveyor.

Flexitechs præsenterer også 3 stjernede nyheder fra Flexmove på stand C2506:

Det er ny lavfriktionskæde-teknologi der danner basis for udvikling af den nye FW 300 mm bane og Helix kompakt spiralelevator. Derfor har de også opnået HI Marks som 3 stjernet verdensnyhed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094