23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nyt bryggeri i Esbjerg

46 år efter, at det sidste deciderede bryghus i Esbjerg lukkede, lancerer et nyt bryggeri de første øl.












Esebryg er navnet på Esbjergs nye bryghus. Bag det nystartede bryggeri står vennerne Peter Bertelsen og Per Wriedt. Det skriver JV.dk. Bryggeriet, som blev etableret i 2010, sender nu de 3 første øl på gaden. De er opkaldt efter Esbjerg-bydelene Boldesager, Spansbjerg og Hjerting. Esebryg brygger i små mængder på et lavteknologisk bryganlæg. Modningen af det færdige øl, forgår på flaske, hvilket giver gode betingelser for udvikling af øllets aromaer.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.105