23948sdkhjf

Chokoladeproducent beder forbrugerne om penge til ny fabrik

Den danske chokoladeproducent Mikkel Friis-Holm vil bygge en ny chokoladefabrik - og den skal finansieres af forbrugerne via såkaldt crowdfunding hos Coop.

Det fortæller Friis-Holm Chokolade i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at målet er en åben chokoladefabrik,hvor gæsterne skal kunne følge chokoladeproduktionen fra bønne til færdig chokoladebar, skriver Finans.

Mikkel Friis-Holm, der seks år i træk har kunnet kalde sig verdensmester i chokolade efter kåringer ved International Chocolate Awards, har slået sig sammen med Herslev Bryghus i det nye chokoladefabrik-projekt.

- Ved at oplyse folk om, hvorfor vi arbejder, som vi gør, kan vi forhåbentlig motivere dem i højere grad til at købe fødevarer, der er blevet produceret på en ordentlig måde. Derfor giver vores vision om en gennemsigtig chokoladefabrik med en etisk forsvarlig produktion i verdensklasse særligt god mening netop her, siger Tore Jørgensen, stifter af Herlev Bryghus, ifølge Finans.

Bidragsydere til projektet kan støtte med mindst 1.000 kroner og højst 10.000 kroner og får til gengæld fire procent i årligt afkast.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu
3

Andefejl: Fødevarestyrelsen lægger sig fladt ned

Suvit: Vi vokser måske lige hurtigt nok

Kødkomet tredobler overskuddet i dugfrisk regnskab

180 syge efter at have spist nytårsøsters

Danish Crown stikker helt af fra konkurrenterne

Royal Unibrew skifter finansdirektør

Nyhedsbrev

15.335 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Online Avis Arkiv

Nøddeekspert skal undersøge tonsvis af stjålne varer

Kødsuccesen Suvit stormer frem - åbner linje nummer tre

Fætre laver plantefars i Viborg

Her er "Danmarks bedste bøfsandwich"

50 millioner mælkekartoner bliver helt og aldeles baseret på træ

Vilde svinepriser øger risikoen i store handelshuse

Chr. Hansen i stort vækstdyk

Crispy Food og Nakskov Mill Foods fusionerer

Virksomheder går på lærlingejagt under DM i Skills

DTU-forskere laver vegansk yoghurt af ølrester

Tidligere Løgismose-boss har planer på Fyn

Danske bagere vandt VM-bronze

Skagen øger sin markedsandel på fisk

1

De vil lave ko-fri mælk i et laboratorium

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Museumsdirektør vil have mejeri på verdensarvliste

Medejer købt ud af madservicefirma

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Lantmännen får ny CFO

Flensted lukker fabrik i Billund

Burger King tester alternativ til svinekød

Ung æggesælger flerdobler salget efter sur smiley

Fødevarebranchens brikker er blevet allemandseje

Bananimportør scorede 83 millioner

Alkoholfri øl brager frem

Medarbejdere skyder tocifret millionbeløb i Løgismose Meyers

Årets læserhits: Konkurser og fusk er i høj kurs

Spangsberg vinder tvist med spiritusfirma

Fødevarestyrelsen finder færre sorte slagtere

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kom Til Stor Åbningsfest Hos Kärcher

Laserskæring i høj kvalitet

JKS Kandidatbarometer Q1 2020

Nyt kursus i emulsioner i fødevarer

Øget produktivitet og bedre konkurrenceevne

Miljøvenlig og bionedbrydelig er ikke det samme

AC motor med justérbar klemkasse sikrer nem kabelhåndtering

ZIMM Screw Jacks finder du hos ZF Danmark

Germanium glas fra Mirit Glas

Konkurrence - Vind en LEGO TECHNIC® mobilkran!

Kompressorer fra Broomwade fås atter hos Granzow A/S

3D laserscanning sikrer tolerancerne ved EJV Tooling A/S

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Hvordan griber du leverandørstyring an?

KEN HYGIENE SYSTEMS sikrer høj hygiejnesikkerhed

PLM-software partnerskab

Manicus Teknik præsenterer KTR koblinger til pumpeteknologi

Gibotech Nytårskur stor succes

Udsugning af svejserøg, dampe og støv

Netværk om produktionsplanlægning

MULTIVAC-ekspertise i automation og komplette linier

Kompressorer fra Broomwade fås atter hos Granzow A/S

Spar 20% på udvalgte AutoCAD produkter

Bliv klogere på hvorfor du bør udstille på DiaLabXpo 2020

Hvordan bygger du en bro fra OHSAS 18001 til ISO 45001?

Send til en kollega

0.125