23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Mjødbryggeri flytter ind i gammel likørbygning

Mjødproducenten Mjødgård, er flyttet for anden gangt på halvandet år - denne gang til Dalby på Sydsjælland, hvor indehaver Thomas Priiskorn er rykket ind i en bygning, hvor der tidligere er blevet lavet Heering likør.





Det skriver Sjællandske Medier.





Mjødgård blev etableret på Djursland i 2009, men da Thomas Priiskorn købte bryggeriet i begyndelsen af sidste år, flyttede han det til Stevns - og nu er han flyttet den korte tur til Dalby og den gamle Heering-grund, hvor der stod "nogle utroligt gode bygninger, som nærmest kaldte på Thomas Priiskorn", som Sjællandske Medier formulerer det.





Læreruddannede Thomas Priiskorn har brygget mjød i over 15 år og bruger nu al sin tid på at lave den berømte hedvin gæret på honning. Kunderne er ikke mindst museer, delikatesseforretninger, osteforretninger og private.





Åbningen af Mjødgård i de nye, 330 kvadratmeter store lokaler bliver markeret med åbent hus 1. september.





- Vi glæder os helt vildt, for det er nogle spændende muligheder der ligger og venter os. Stemningen i lokalet er tip top, så vi ser frem til mange gode timer i de nye lokaler, hvor der også er blevet plads til en lille lounge, konstaterer Mjødgård på sin hjemmeside.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094