23948sdkhjf

Naturli’ tester nye smage

Helt nye plantebaserede fødevarer, som forbrugerne endnu ikke har sat tænderne i, er på menuen, når fødevareproducenten Naturli' onsdag og torsdag åbner en testrestaurant på messen Bite Copenhagen i København.

Naturli' har udviklet 100 procent plantebaserede udgaver af frikadeller med kartoffelsalat, bøf bearnaise og klassisk biksemad.

- Tendensen er klar: Rigtig mange ønsker at skære ned på kødet, men ikke at sige farvel til de retter, som de har elsket siden barndommen. Derfor knokler vi hver dag for at udvikle fødevarer, som kan træde i stedet for de traditionelle varianter - og så er vores krav, at de plantebaserede retter skal smage, så englene synger. Det skal være velsmag – ingen kompromis her, og det skal ikke være et kompromis at vælge plantebaseret mad til i forhold til kød, siger Henrik Lund, direktør i Naturli’ Foods, i en pressemeddelelse.

Netop for at teste smagen inviterer Naturli's pop up-restaurant ikke bare på tre velkendte retter, men lader gæsterne bedømme smagsoplevelsen, mens de spiser. Hvis deres dom er, at der skal justeres på smagen, ja, så kommer det til at ske, lover Henrik Lund.

Han vil selv stå i køkkenet på Bite sammen med blandt andre innovationschef Jan Lund og marketingdirektør Michael Pilgaard.

- Vi vil gerne høre, hvad branchen går og drømmer om inden for plantebaserede fødevarer, og så skal vi jo gerne kunne se og høre, at maden smager. Det er fundamentet for den videre succes, siger Henrik Lund.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094