23948sdkhjf

Danish Crown sælger nu luksuskød direkte til forbrugerne

Danish Crown vil sælge det bedste af det bedste direkte til forbrugerne

Dyrbar.dk er navnet på Danish Crowns nye webshop, der sælger kød af højeste kvalitet til danskerne. En kvalitet, som ellers har været forbeholdt danske toprestauranter.

Det fortæller kødkoncernen i en pressemeddelelse.

Danish Crown Dyrbar sælger både okse-, kalve- og grisekød direkte til forbrugere. Webshoppen er en pendant till Guldrummet, hvor Danish Crown i mere end 20 år har haft det bedste kød på hylderne. Hidtil har det er dog kun været ganske få og særligt udvalgte danske toprestauranter, der har kunnet købe fra Guldrummet.

- Dyrbar.dk har sit udspring fra Guldrummet. Vi gør nogle af varerne tilgængelige for forbrugere. Jeg bliver tit spurgt, ”hvis jeres produkter er så gode, hvor kan vi så købe dem henne?” Nu er vi klar med de allerbedste produkter direkte til forbrugerne, siger Danish Crown-topchef Jais Valeur i pressemeddelelsen.

Ifølge Dorte Ruby, der er ansvarlig for Premium i Danish Crown, er alt kødet i webshoppen af den absolut bedste kvalitet, som er meget svær at opdrive mange steder i landet.

- Dyrbar.dk handler i bund og grund om kød, hvor selv ganske små mængder kan fuldende et måltid på grund af sin intense smag. Det taler ind i den madtrend, vi ser, hvor flere og flere danskere prioriterer madoplevelser af højeste kvalitet. I de godt 20 år, Guldrummet har eksisteret, har vi gjort os mange erfaringer om kød af højeste kvalitet, og det er den ekspertise, vi nu vil dele med hele Danmark, siger Dorte Ruby.






Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109