23948sdkhjf

De sælger "ganske særlige" spanske fødevarer

Med navnet Sabor Gourmet har et dansk/spansk par etableret en forretning, der med adresse i Aarhus sælger nøje udvalgte fødevarespecialiteter fra Spanien.

Parret, Rasmus Rydahl og Ana Montes, begyndte at tumle med tanken i begyndelsen af sidste år, efter at de havde besøgt en olivenolieproducent i Spanien.

Senere smagte de sammen altramuces, en bælgfrugt af lupiner, der spises som tapas/snacks - og så var de ifølge Rasmus Rydahl overbevist om, at den slags spanske specialiteter skal til Danmark.

- Anas fortælling om, at det var en billig tapas/fattigmandskost, og min smagsoplevelse kombineret gjorde udslaget: Vi måtte bare gøre det. Den er ikke engang udbredt i hele Spanien - den er billig, den er sund, og slet ikke kendt i Danmark. Det blev en mission for os at folde det unikke ud og tage det med til Danmark, konstaterer Rasmus Rydahl.

Parret har derfor nu etableret webshoppen www.sabor.dk, hvorfra de sælger få "ganske særlige" produkter fra Spanien. Ud over olivenolie og altramuces drejer det sig om blandt andet snacks, marmelade og konserves.

Nysgerrige
- Når vi rejser i Spanien, går vi nysgerrigt til værks. Ana kender de lokale områders traditioner, og jeg smager og vurderer set med danske øjne. På den måde finder vi det, der er unikt for Spanien, og svært, hvis ikke umuligt, at finde i Danmark, siger Rasmus Rydah, der ved siden af fødevaresalget driver nogle it-firmaer.

Han og Ana Montes mødte hinanden, da Rasmus Rydahl som 19-årig i 1992 var på Interrail i Spanien. For tre år siden fandt de sammen igen, og selv om de lige nu bor i hvert sit land, er det planen, at Rasmus Rydahl om et par år flytter fast til Spanien.

Også Sabor Gourmet er etableret uden det helt store hastværk.

- Vi tænker, at det kommer til at tage tid at bygge op. Vi kommer med ukendte eller helt særlige varer, så kunderne skal ville noget nyt og spændende. Vi kan se allerede nu, at kunderne vender tilbage, så det skal nok komme, bemærker Rasmus Rydahl.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Købere står i kø til gigantsucces i Esbjerg

Sådan vender fabrik udgift til milliongevinst

Kæmpe koncerner sværger plast-ed

Øl, honning, marmelade og gin: Producenter elsker adgang til specifikt logo

Din medister har været i Kina: Jan vil revolutionere pølseproduktionen

Orkla satser på nye investeringer og ændrer i topledelsen

Nyhedsbrev

15.198 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Danish Crowns salg af Tulip Ltd på plads

Online Avis Arkiv

Bon Appetit Group lander øko-ordre hos SAS

Klimaforandringer truer danske fiskefabrikker

Druen og tiden er moden: Vinbønder slår pjalterne sammen

Efter år med en kæp i hjulet: Bøf-chef vil vende minus til plus

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Lynfrysning sikrer kæmpe succes på fjerne markeder

Mille Food fyrer ledelsen

Intech vinder erhvervspris

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Få hundrededele af et sekund skilte landets to bedste østersåbnere, da det officielle DM i Østersåbning lørdag blev afviklet i Nykøbing Mors

Her har pastalinjen aftjent sin værnepligt

Øget efterspørgsel på pasta til frosne færdigretter har fået den fynske frostproducent Ebrofrost til at opgradere sine pastalinjer til dobbelt kapacitet. Den oprindelige linje kunne kun følge med i tre år.

Carlsbergs papirflaske har et indre af plast

Ugens grin: Parkerings-problemer

En kold fra Carlsberg-kassen - på papirflaske, tak

Isproducents regnskab tæt på nedsmeltning

Dansk gærfabrik hæver produktionen

Der investeres konstant i udvidelser af gærproduktionen i Grenaa - den store udfordring er at udvide en fabrik, der aldrig holder pause.

Danish Crown ansætter ny CFO

Konstant noget i gære i Grenaa

Gæren fra Grenaa bruges til vidt forskellige produkter. Og der forskes konstant i nye muligheder.

Dansk ingrediensgigant vokser - men ser mørke skyer på himlen

Carlsberg får ny kommerciel direktør

Danmarks konkurrenceevne fastholder plads i global top-ti

Flere og flere seniorer springer ud som iværksættere

Aarhus får et fødevarelaboratorium

Den danske industri er blevet ramt af influenza

Tilberedte rejer fra Asien indeholder fækale bakterier

Pølser tilbagekaldt efter fund af listeria

1

DI: Flere virksomheder oplever dyk i efterspørgslen

Politiet undersøgte ikke bestikkelse i Carlsberg trods tip

Fødevarenetværk skal lære om allergen-krav

Listeria: Fødevarestyrelsen lukker produktion i Jylland

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Få stærkere kunderelationer og øget salg med effektiv EDI

Kædenyheder fra Brd. Klee A/S

Bliv opgraderet! Som 6.400 andre - Det tager kun ét minut

Stødabsorberende bølgepap til sikker forsendelse

Ajcon bygger nyt grønt køle-/frysehus for JN Spedition

PALOMAT® 5 – stabling og nedstabling af 1-5 paller

Åben Virksomhed – Gibotech inviterer elever fra afgangsklass

Workshop om beregning af migration fra plast

Carsten Holm A/S udstiller på OTD 19 - Offshore Technology D

Resultatorienterede og værdiskabende løsninger i pakkeriet

Eksplosionsikret stik og udtag fra Marechal

Bølgepap, der er billigt med kvalitet i top

Magnetbånd holder styr på lageret

Bliver wirestropper produceret i Danmark?

Bliv klogere på energiforsikring på under 2 min

Energibesparelser som følge af optimering

7 alternative serveringer med and!

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Gummimåtter til al slags beskyttelse

➥ Går du med overvejelser om automation i din virksomhed?

Hvordan skal du gribe de nye regler om kemisk APV an?

Er du pumpet op til lir med dine pumper?

Uhing EasyLock ® fra Manicus Teknik

Ajcon opfører en ny pakkeudleveringshal for GLS Express

Primoreels går ind i kagebranchen

Send til en kollega

0.421