23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Færdigretter: Firma er vokset fra 2 til 28 ansatte

Iværksætterfirmaet MåltidsBoxen, med produktion ved Give nord for Billund, har i løbet af sit første leveår oplevet en eksplosiv vækst.





Både hvad angår antallet af ansatte, og hvad angår antallet at kunder, der køber firmaets kasser med færdigretter.





Det skriver JydskeVestkysten.





Ifølge stifter og medindehaver Morten A. Sørensen har MåltidsBoxen nu 27 ansatte - deriblandt tre kokke - efter at han og en enkelt makker til at begynde med klarede det hele selv. Omsætningen er nu på over en million kroner om måneden.





Firmaet leverer hverdagsmad, der blot skal varmes, til kunder over hele landet.





- Vores mål er at komme op og lege med de helt store spillere på det her område, siger Morten A. Sørensen til JydskeVestkysten.





Madproduktionen foregår p.t. på Grønbjerg Hotel, men efter planen flytter MåltidsBoxen omkring nytår til et helt nyt produktionskøkken i Grindsted.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078