23948sdkhjf

Schur i dialog om salg af emballagedivision

Emballagekoncernen undersøger muligheden for at lade divisionen for fleksibel emballage indgå i en større europæisk sammenhæng.
Schur International kan indenfor den næste måned komme frem til, om divisionen for fleksibel emballage skal sælges fra.

Overfor Børsen bekræfter koncernchef Hans Schur, at der er dialog om etablering af en større emballagekoncern. Han afviser dog, at der er forhandlinger med en kapitalfond, som allerede ejer flere emballagefabrikker:

- Vi forhandler ikke med en tysk kapitalfond, men er i kontakt med industrielle spillere for at finde en industriel løsning med det mål at skabe en stærk aktør i Europa, der kan skabe vækst. Der mangler mange detaljer endnu, og det er slet ikke sikkert, at det bliver til noget. Om en måneds tid ved vi, om det brister eller bærer, siger Hans Schur til Børsen.

Salg er en mulighed
Divisionen for fleksibel emballage har i dag fabrikker i Danmark, Tyskland, Holland, Polen og USA med i alt godt 600 ansatte. Omsætningen ligger omkring 700 mio. kr.

I etableringen af den europæiske emballagekoncern kan et salg af Schurs emballagedivision komme på tale. Skulle sonderingerne ende et sådan salg, vil Schur dog fortsat have en ejerandel i den nye emballagegigant.

Schur International Holding havde i 2009/2010 en omsætning på 1,630 mia. kr., et mindre fald i forhold til året før, hvor koncernens omsætning var 1,674 mia. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078