23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny direktør i Landbrug & Fødevarer

Susie Stærk Ekstrand, 42 år, er ansat som ny direktør og indgår fra 1. oktober i direktionen i erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer.
Susie Stærk Ekstrand er uddannet jurist fra Århus Universitet i 1996, og kommer senest fra en stilling som partner i advokatfirmaet Horten, hvor hun har haft ansvar for bl.a. produktregulering og EU´s støtteordninger, med særlig fokus på fødevareområdet.

Hun har en betydelig indsigt i lovgivningsprocesser og politiske forhold, og har opnået en bred erfaring med påvirkning af lovgivning i Danmark og EU i forbindelse med sit arbejde som rådgiver for danske og internationale virksomheder.

Susie Stærk Ekstrand har således en bred virksomheds- og kommerciel forståelse, og har i hele sin karriere haft fokus på at skabe konkrete resultater og bundlinie. Hun har desuden en stor international erfaring, herunder især i forhold til arbejdet i Bruxelles.

Susie Stærk Ekstrand ser frem til at få sit daglige virke på Axelborg, hvor landbrugs- og fødevareerhvervet efter en veloverstået fusion er midt i en fornyelsesproces, som danskerne for tiden oplever i tv- og avis-kampagnen ”Fremtiden er ikke så sort, som den har været”.

- Med skabelsen af Landbrug & Fødevarer for godt to år siden skabte man en unik platform for det danske landbrugs- og fødevareerhverv. Jeg glæder mig til at blive en del af dette, og med innovation i højsædet være med til at skabe de bedste betingelser for erhvervet fremover ikke kun i Danmark, men også globalt, siger Susie Stærk Ekstrand.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093