23948sdkhjf

Nye forretningsområder giver bonus hos Intec

Finanskrisen fik International Technique, Kolding A/S (Intec) til at satse på nye markeder. Det har været en succes.
Årsrapporten fra Koldingbaserede Intec, som leverer proces-, pakke- og mærkningsmateriel samt komplette pakkelinjer til fødevare- og nonfoodindustrien, viser, at virksomheden er tilbage på før-kriseniveau.

Intec’s bruttofortjeneste steg med 13 % fra 5 mio. kr. i 2009/2010 til 5,6 mio. kr. i 2010/2011. Overskuddet efter skat var i 2010/2011 på 2,1 mio. kr., mod et overskud på 1,8 mio. kr. året før.

Fremgangen er hovedsageligt skabt gennem en målrettet satsning på flere nye områder i kølvandet på finanskrisen.

Service og software
Direktør i Intec, John Bo Rasmussen, forklarer til packm.dk, at overskuddet er skabt ved at tage nye arbejdsområder ind, da det stod klart, at salget af nye pakkemaskiner ikke med det samme ville vende tilbage til sit hidtidige niveau. Det er dog også gået frem med salget af fortætningspumper.

- Vi regnede med, at når afsætningen af nye maskiner faldt, ville behovet for service, vedligeholdelse og reparation på eksisterende anlæg samtidig vokse. Det viste sig at holde stik, siger John Bo Rasmussen til packm.dk.

Ligeledes har det været en stor succes at bevæge sig ind på markedet for software til mærknings- og pakkeanlæg.

– Det lykkedes at få en ordre fra en af Nordens største fødevarekoncerner, Lantmännen Cerealia, på systemer til automatiseret mærkning af samtlige collier, kartoner og paller på alle produktionsanlæg i Skandinavien. Løsningen skulle bl.a. programmeres til at snakke sammen med deres lagerstyringssystem. Det førte til ansættelse af en softwaretekniker pr. 1. marts i år, og vi kommer til at satse væsentlig mere på dette område i fremtiden, siger direktøren til packm.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078