23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

MåltidsBoxen snart klar med nyt storkøkken

Efter en eksplosiv vækst i firmaets første leveår er den syddanske iværksættervirksomhed MåltidsBoxen godt i gang med at bygge et nyt domicil i Grindsted, hvor indehaver Morten A. Sørensen og hans p.t. 27 medarbejdere får masser af plads.

Det fortæller JydskeVestkysten i forbindelse med rejsegildet på byggeriet forleden.

- Til at starte med vil vi bruge 400 kvadratmeter, men jeg håber da på, at vi på et tidspunkt kan udvide. Det er der allerede blevet gjort klar til, siger Morten A. Sørensen, som derfor bygger et domicil på 1.100 kvadratmeter, skriver avisen.

MåltidsBoxen har siden etableringen sidste år lejet sig til køkkenplads hos Grønbjerg Hotel i Give. Firmaet leverer hverdagsmad, der blot skal varmes, til kunder over hele landet, og det med så stor succes, at omsætningen nu er på over en million kroner om måneden.

Efter planen skal de nye lokaler tages i brug omkring nytår.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.112|instance-web01