23948sdkhjf

Ny Bilka skaber 400 jobs

Åbningen af kædens 17. Bilka-varehus til foråret i Hillerød skaber et behov for masser af arbejdskraft.
Efter flere måneders flirt og tilløb vedtog Hillerød Byråd i sidste uge endelig lokalplanen, som gør det muligt at placere det 17. Bilka-varehus i SlotsArkaderne.

Åbningen af det 10.000 kvadratmeter store varehus kommer ikke bare kunderne i indkøbscentret til gode. Også i lokalområdet vil Bilkas indtog kunne mærkes, da varehuskæden nu skal ud og rekruttere nye medarbejdere i stor stil.

- Forude venter en spændende proces med at gøre Bilka Hillerød til et levende, spændende og indbydende lavprisvarehus. Vi skal ud og finde omkring 400 kommende kolleger, som vil løfte opgaven med at give Nordsjælland et Bilka i særklasse, siger direktør for Bilka, Henrik Libak.

Det anslås, at Hillerød har cirka 800 borgere på dagpenge og et tilsvarende antal på kontanthjælp, hvorfor åbningen af Bilka altså kan få en massiv indflydelse på arbejdsløshedsprocenten i det nordsjællandske.

Det nye Bilka-varehus rykker ind, hvor Kvickly ind til sidste år havde til huse.

Fakta om Bilka i SlotsAkaderne, Hillerød:
• Hvis man ser bort fra tre udvidelser af A-Z varehuse til Bilka lavprisvarehuse, så bliver Bilka Hillerød det første nyetablerede lavprisvarehus siden Bilka One-stop åbnede i 2003.
• Med et Bilka følger et sortiment i omegnen af 100.000 varenumre, der dækker over alt fra frisk fisk til havetraktorer.
• Det første Bilka lavprisvarehus åbnede i 1970 i Tilst ved Aarhus.
• SlotsArkaderne har udover Bilka 60 butikker og 1.100 parkeringspladser.
• Slotsarkaderne har, som en integreret del af byen, sat sit præg på Hillerød siden åbningen i 1992.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078