23948sdkhjf

Nattelivskonge køber 18 ekstra barer

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Adam Falbert, der har skabt sig en millionformue med nattelivskoncernen Rekom Group, er nu medindehaver af yderligere en lang stribe barer: Rekom har købt 18 barer fra det Vejle-baserede bar- og diskoteksnetværk Nox Network, deriblandt Temabar, Tartan Pub og Eske's, der alle ligger i Vejle.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

I forbindelse med handlen har Nox-direktør Michael Schrøder solgt sine ejerandele og træder ind som partner i Rekom Group.

- Det er med blandede følelser. Mærkeligt, fordi jeg har arbejdet med Nox Network i så mange år, men det bliver også spændende at blive en del af Rekom. Det bliver forhåbentlig også udviklende for Nox, hvor en ny skal træde til og komme med nye idéer, siger Michael Schrøder til folkebladet.

Adam Falbert ejer nu omkring 25 procent af Rekom Group, efter at han sidste år solgte størstedelen til kapitalfonden Catacap, angiveligt for et trecifret millionbeløb. Rekom står bag koncepter son A-Bar, Heidi's Bier Bar og Den Glade Gris - og sidder ikke mindst særdeles tungt på Jomfru Ane Gade i Aalborg.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ulla Terkelsen sætter gang i stor fødevareproduktion

De er på udkig efter producenter til Ren Kærlighed

Særlige coronaforanstaltninger breder sig i dansk erhvervsliv

Her er fødevarebranchens største skattebetalere

Bryggeriet Vestfyen politianmeldt

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

15.396 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Nu åbner Danmarks nye pantfabrik

Online Avis Arkiv

Food Park har fokus på fremtidens fødevarer

Antallet af lokale varer er eksploderet hos AB Catering

Veganerforudsigelse holdt stik

Endnu et vinkup i København: Tyve vidste, hvad de skulle tage

Se billederne: 5.000 fødevarefolk på spil i Aalborg

Svaneke løfter omsætning med alkoholfri øl

Thise-direktøren om teknik: Jeg er meget overrasket

Nye kartoner, gamle farver

Carlsberg plages af nye anklager om korruption i Indien

Han har altid haft is i maven

Ny isfabrik laver ingen ens bøtter

Mavefornemmelsen sagde nej, da Mammen ville købe

Erhvervspark fortsætter knopskydning

1

Lidl standser salg af turbokyllinger

Esbjerg Street Food klar med åbningsdag

Mikroalger på vej ind i plantebøffen

Thise klar med splinterny plantedrik om få uger

Millionudgift: Bryghus udvider med 11 tanke

Arla dropper genmodificeret foder til køer

Nu skal der sættes strøm til fødevareindustrien

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlige spegepølser

Arla næsten klar med plantedrikke

1

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Danish Food Cluster klar til Christiansborg

Juicefirma-stifter blev bortvist efter »fundamentale fejl«

Rømø Shellfish får grønt lys til at fortsætte østers-eventyret

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Bryggeri klar med en anti-voldtægts-øl

Lokal slagter lander aftale med Coop

Se alle Medlemmernes egne nyheder

API muliggør udveksling af informationer mellem systemer

Lej lagerplads hos HCS i glostrup

70 års jubilæums konkurrence - FLUX

Specialbygget beboelse til 8 personer - Ilulissat, Grønland

Brd. Klee har pumper på lager til det danske vejr

Støbte gummikomponenter til medicinalindustrien

Ny kran i jeres virksomhed?

Styrk dit brand på DiaLabXpo 2020

Er du træt af vand i kælderen?

Heldet følger de velforberedte - også i automationsprojekter

Estimator søges for support til Intern Salg

Fokus på produktionsmetode

SMC giver kunderne ro på i 2020

HCS tilbyder opbevaring af pallegods i Glostrup

Strategi for din messe.

Mere end 250 udstillere er klar til FoodTech 2020

Hvad kendetegner en viking?

Kom til verdens første live demonstration af PALOMAT® AMR

Fugtresistent Cyanoacrylat Lim

Se hvorfor et kursus i Sikker Anhugning kan være en god ide

Intern sælger med lyst til at arbejde med kraner

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal rådgives?

Sådan får dine kasserede tekstiler ny nytteværdi

Teknologisk Institut ruster op på holdbarhed

Sådan implementerer du ISO 45001 standarden...

Send til en kollega

0.234