23948sdkhjf

Nattelivskonge køber 18 ekstra barer

Adam Falbert, der har skabt sig en millionformue med nattelivskoncernen Rekom Group, er nu medindehaver af yderligere en lang stribe barer: Rekom har købt 18 barer fra det Vejle-baserede bar- og diskoteksnetværk Nox Network, deriblandt Temabar, Tartan Pub og Eske's, der alle ligger i Vejle.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

I forbindelse med handlen har Nox-direktør Michael Schrøder solgt sine ejerandele og træder ind som partner i Rekom Group.

- Det er med blandede følelser. Mærkeligt, fordi jeg har arbejdet med Nox Network i så mange år, men det bliver også spændende at blive en del af Rekom. Det bliver forhåbentlig også udviklende for Nox, hvor en ny skal træde til og komme med nye idéer, siger Michael Schrøder til folkebladet.

Adam Falbert ejer nu omkring 25 procent af Rekom Group, efter at han sidste år solgte størstedelen til kapitalfonden Catacap, angiveligt for et trecifret millionbeløb. Rekom står bag koncepter son A-Bar, Heidi's Bier Bar og Den Glade Gris - og sidder ikke mindst særdeles tungt på Jomfru Ane Gade i Aalborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11