23948sdkhjf

Hartmann får ny formand

Emballageproducenten Hartmann, der tjener langt de fleste af sine penge på at producere æggebakker i støbepap, skal have ny bestyrelsesformand. Agnete Raaschou-Nielsen har efter mæsten 10 år på posten meddelt, at hun ikke genopstiller til bestyrelsen i forbindelse med den ordinære generalforsamling i april 2020, oplyser virksomheden.

Hartmanns bestyrelse vil ved samme lejlighed nominere nuværende bestyrelsesmedlem Jan Klarskov Henriksen til posten som formand, ligesom Steen Parsholt ventes at fortsætte som næstformand. Jan Klarskov Henriksen har været medlem af bestyrelsen siden 2018, og Steen Parsholt har været medlem af bestyrelsen siden 2013 og næstformand siden 2018.

- Hartmanns ledelse og medarbejdere har skabt en særdeles positiv udvikling og en stærkere virksomhed med gode vækstmuligheder i de år, jeg har været så privilegeret at tjene vores aktionærer. Jeg har været bestyrelsesformand siden 2010 og glæder mig over, at bestyrelsen peger på Jan Klarskov Henriksen som min efterfølger på generalforsamlingen i 2020, siger Agnete Raaschou-Nielsen i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109