23948sdkhjf

Sodavandsfabrik skal have ny direktør

Egon Adelhardt stopper som direktør i Mineralvandsfabrikken Frem efter mere end 30 år i firmaet.
Man skal stoppe, mens man er på toppen.

Det motto må Egon Adelhardt siges at efterleve, da han netop har er stoppet som direktør for Mineralvandsfabrikken Frem A/S, hvor han har haft sin daglige gang siden 1978.

Direktørjobbet overtages af den nuværende salgschef, Kristian Olesen, mens Egon Adelhardts broder, Palle Adelhardt, fortsætter med sine arbejdsopgaver hos Frem.

- Jeg har haft et tæt samarbejde med Egon og Palle, siden jeg startede i firmaet for syv år siden. Så jeg har fået den rette indsigt og ballast til, at jeg mener, at jeg kan klare opgaven. Jeg kan heldigvis stadig trække på Egons viden, da har fortsat kommer i virksomheden, og så har jeg jo også stadig Palle, som jeg kan trække på, siger Kristian Olesen til ugeavisen.dk.

Tjener over 1 mio. kr. om året
Frem har desuden fået en professionel bestyrelse, og i det hele taget efterlader Egon Adelhardt Nielsen sig en virksomhed i fremgang.

På 10 år er medarbejderstyrken mangedoblet fra 7 til 45, mens årsregnskaberne for de seneste fem år viser et samlet plus på knap 7 mio. kr.

Den udvikling ønsker den ny direktør naturligvis at fastholde.

- Målet er, at vi skal fortsætte den positive udvikling, ligesom vi gerne skal komme til at stå endnu stærkere på det økologiske område, siger Kristian Olesen.

Mineralvandsfabrikken Frem A/S blev grundlagt i 1949 af Egon Adelhardt Nielsen, som drev Ribe-virksomheden frem til 1978, hvor to af hans sønner, Egon Adelhardt og Palle Adelhardt Nielsen, tog over.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078