23948sdkhjf

Direktør tyvstarter mejeriprojekt til 100 millioner

Martin Aagaard Pedersen, administrerende direktør for Nordex Food, har taget første spadestik til første etape af en planlagt kæmpeudvidelse af koncernens Nørager Mejeri i Nordjylland.

Det drejer sig om opførelse af en helt ny indvejningsbygning på omkring 1.500 kvadratmeter, skriver Nordjyske Stiftstidende.

I forbindelse med spadestikket - der blev tager med en stor gravemaskine - pointerede Martin Aagaard Pedersen som ny direktør for Nordex Food, at udvidelsesprojektet til 100 millioner kroner skal foregå i mindre etaper over de næste fem år.

Som projektleder for udvidelsen forklarer Karsten Nielsen, der også er maskinmester på mejeriet, at der resten af i år reelt ikke kommer til at ske et regulært byggeri. Selve byggeriet af den nye indvejningsbygning sker først i 2020, når byggetiladelsen er på plads, siger han til avisen.

Nyt mælkeanlæg efter 60 år
Men dette byggeri er kun første etape af den planlagte udvidelse, hvor næste etape er opførelse af et stort mælkebehandlingsanlæg ved siden af. Det skal stå færdigt i 2023 og afløse det nuværende, der er helt tilbage fra 1959 og ifølge mejerichef for Nørager Mejeri Torben Hovgaard nu meget nedslidt.

Ostemejeriet i Nørager har i øjeblikket cirka 140 medarbejdere.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.343