23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det sker: Store Smagedag på Slagteriskolen i Roskilde

Onsdag den 21. september står Slagteriskolen på den anden ende. Kom og få stimuleret dine smagsløg, og oplev hvad fremtidens mad-snedkere har at byde på.
















Program for onsdag den 21. september:

















Store Smagedag På Store Smagedag sættes den gode smagsoplevelse på dagsordenen i professionelle køkkener landet over. Umami, salt, surt, sødt og bittert – den får på alle smagstangenterne, når eleverne skal sammensætte den mest komplette smagsoplevelse i konkurrencen: Den mest smagfulde klasse. Du har mulighed for at følge elevernes arbejde i køkkenerne om formiddagen. Du kan også støde til senere, når frugten af formiddagens arbejde skal vurderes. Den skarpeste kniv i skuffen finder vi også onsdag den 21. september. Vores detailslagterelever konkurrerer nemlig denne dag om, hvem der skal videre til DM i Skills. Deres knivskarpe arbejde kan også følges på tætteste hold – både formiddag og eftermiddag. 11-11.45: frokost i restaurant Knagsted 11.45-13.15: Smagning i smagsstandene og skolemesterskaberne for slagterelever 13.45: Kåring af skolemesteren i Skills 14: Kåring af årets smagfulde klasse Adresse: UCR Slagteriskolen – Maglegårdsvej 8 – 4000 Roskilde Læs mere på .
BREAKING
{{ article.headline }}
0.11