23948sdkhjf

Mille Food må igen eksportere til Kina

Mille Food i Hundested må igen - efter adskillige ugers forbud - igen sende sin modermælkserstatning til Kina.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Fødevarestyrelsen satte en stopper for virksomhedens eksport efter blandt andet at have afsløret, at Mille Food havde brugt ulovligt importerede ingredienser i sin produktion af modermælkserstatning. Men nu har styrelsen igen åbnet for eksporten til det for Mille Food livsvigtige kinesiske marked.

Det sker ifølge avisen efter et maratonagtigt kontrolbesøg på 15,5 timer fordelt på tre dage - et besøg, hvor myndighederne ikke fandt anledning til bemærkninger.

- Jeg er meget tilfreds med en anmærkningsfri kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen. Den seneste halvanden måneds tid har været et hårdt og målrettet arbejde for ledelse og medarbejdere i Mille Food, som har båret frugt. Vi er nu tilbage, hvor alle lamper lyser grønt, siger Christian Dehlholm, administrerende direktør i Mille Food, til Frederiksborg Amts Avis.

Avisen nævner, at Mille Food allerede efter et kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen 24. oktober kunne genoptage produktionen i fuldt omfang. Og at der siden er blevet produceret modermælkserstatning i de sædvanlige treholdsskift døgnet rundt. Produkterne blev i første omgang lagt på lager, mens virksomheden har ventet på grønt lys til at eksportere.

Den tidligere direktør i Mille Food, Steve Wang, blev sammen med kvalitetsdirektør Michael Dahm-Hansen og fabrikschef Martin Thomsen fyret som følge af sagen. Desuden blev der beslaglagt 400 paller med modermælkserstatning hos virksomheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156