Is-producent flytter og får mere plads
Indehaver Joachim Kastberg har lejet sig ind ved restaurantkæden A Hereford Beefstouws hovedkontor, hvor han ifølge Herning Folkeblad kan producere to-tre gange så meget is som hidtil.
Is-iværksætteren flytter fra en Silkeborg-ejendom, der er ejet af hans forældre, men som nu skal rives ned.
- Det var lidt mærkeligt den sidste dag. Men nu starter et nyt kapitel, og i Lund får vi nyt tankanlæg, nyt indfrysningssystem og endnu flere ismaskiner, siger Joachim Kastberg til Herning Folkeblad.
han fortæller også, at Kastberg Is i år har solgt endnu mere is end sidste år, selv om sommertemperaturerne langt fra nåede samme niveau. I perioden fra marts til august blev der således produceret med otte ansatte i toholdsskift.
For to år siden var Joachim Kasyberg tæt på at flytte produktionen til Drøsbro Mejeri i forbindelse med en samarbejdsaftale med Mammen Mejerierne, men den plan gik i vasken.