23948sdkhjf

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Efter halvandet år i Danmark åbner Pincho Nation nu den anden restaurant i København, som får adresse på Axeltorv i København.

Baggrunden for den nye restaurant er, at det går godt for Pincho Nation i Danmark, hvor man i år har over 95.000 gæster. I 2020 forventer man at runde 200.000 gæster, som alle booker bord, bestiller mad og drikkevarer samt betaler herfor udelukkende via en app.

Værter sørger for, at alle føler sig hjemme og har det sjovt, mens de selv skruer en menu sammen af de mange tapasretter, som repræsenterer et bredt gastronomisk udsnit fra hele verden.

I Danmark har 88.000 ind til videre hentet app’en, som i øjeblikket downloades cirka 100 gange dagligt.

Godt fodfæste i hovedstaden
Restauranten på Axeltorv får 150 pladser og bliver dermed lidt større end den i Fiolstræde, som har 144. Læg dertil, at der om sommeren er mulighed for udeservering med 70 pladser.

- Vi har nu fået et solidt fodfæste i København, hvor vi har vist, at vores unikke app-koncept kan gøre sig gældende, selvom konkurrencen er benhård. Derfor er vi nu klar til at skalere forretningen med endnu en restaurant, siger Flemming Christophersen, direktør og partner i Pincho Nation Danmark.

Stort potentiale uden for hovedstaden
Pincho Nation stammer fra Sverige, hvor der siden 2012 er åbnet 60 restauranter. I 2017 åbnede man i Oslo, mens Helsinki og København kom til året efter, hvor kapitalfonden Valedo også blev en del af ejerkredsen.

I sommers åbnede den første restaurant i Berlin, og nu åbnes der altså en ny i København.

I Danmark er man langt fremme i planerne om at åbne endnu en restaurant, men denne gang uden for København. I Sverige har Pincho Nation stor succes uden for Stockholm, og hovedparten af de 60 restauranter drives af franchisetagere.

Også i Danmark ser ledelsen positivt på franchising som en måde at accelerere væksten på og udbrede konceptrestauranten til hele landet.

- Med tanke på den rejse, som Pincho Nation har været igennem i Sverige, er der et markant potentiale her i Danmark, hvis man retter blikket uden for København. Og det gør vi nu, hvor vi i første omgang selv tager hånd om processen, men hvor vi i organisationen også har gode erfaringer med at lade franchisetagere komme med ombord, siger Flemming Christophersen.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Danish Crown vil investere 1,6 mia. kroner

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

Nu skal fremtidens fødevarer være helt sikre

Tyggegummi skal hjælpe kvinder med at blive gravide

Allerede nu sætter 2019 konkursrekord

Hemmeligt sted: Ota Solgryn er ikke helt hjemme endnu

Nyhedsbrev

15.274 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Crispy Food: Efter nytår får Ota Solgryn det store comeback

Online Avis Arkiv

Øko-direktør: Her er min fremtidsdrøm

Mille Food-ejer lukker selskab efter skandale

Kyllingekød trækkes tilbage - solgt over hele landet

Nemlig.com fortsætter vokseværk og har underskud

Carlsberg vil reducere vandforbruget med 50 procent

Bryggeriet Vestfyen presset i rødt af store omkostninger

Co-Ro har udpeget tre veje til vækst

Arbejdsulykke hos Tican: Mand fik klippet fingre af

Det er blevet svært at være sød

Der er en global trend mod sukker, og det giver udfordringer for Co-Ro

Voksende burgerkæde med nyt minus

Illegale ansatte: Ny finanslov fordobler bødestraffen

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Drikkevarefirma får Fætter BR-par ind som medejer

Saft: Det er ikke en ny bygning, det er en ny kultur

Rette spor: Emmerys tabte færre millioner

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Ugens grin: Rod i kortene

Lukket anlæg recirkulerer 98 procent af vandet

Svineavlere går imod Danish Crowns klimaindsats

Ægtepar fik millioner for sodavandssucces

1

Coop inviterer små mad-producenter til gratis seminar

Danish Crown Foods har nu ny direktør i Danmark

Trods konkurs: Slagtehus fortsætter

Ny fødevareimportør klar i Køge

Takeaway: Wolt har fart på

Ny whisky er lagret på øl-fade

Naturli' hædret med dyrevelfærdspris

Fisk tilbagekaldt efter fund af listeria

Carlsberg-ansatte ramt af Coca-Cola-ændringer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ny salgschef hos ABJ METAL

Medaljehøst og finalepladser

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Innovativ tænkning gør BOGE's S-4-serie til et lønsom køb

Koncentreret strøm af ioniseret luft fjerner statisk elektri

1. advent - Har nisserne været på spil?

Nye krav til etiske deklarationer skal skabe troværdighed

KH-Technic ApS leverer nu kabler og stik fra SHIELD

Går jeres energi til spilde? Gør verdensmål til jeres mål

Fastholdelse af ortopædiske indlægssåler med hjælp af vakuum

Kender I den om DENIOS, DENIOS med den røde tud?

Socomec præsenterer: Diris Digiware

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

GP INDUSTRI på vej med spritny rustfri afdeling – GP RUSTFRI

Jobopslag: Receptionist - Odense →

Zebicon takker, bukker og julelukker.

Innovativ tænkning gør BOGE's S-4-serie til et lønsom køb

Specialfremstilling af gummi/metal bøsninger

Fejlstrømsrelæer afhjælper drilsk belysning og elektronik

Betaler I for meget? Beregn din virksomheds elpris

En verificeret indsats for FNs verdensmål

SEMIFLEX præcisions koblinger

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

Bornholms første TRUMPF-rørlaserskæremaskine

Innovativ tænkning gør BOGE's S-4-serie til et lønsom køb

Send til en kollega

0.206