23948sdkhjf

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Efter halvandet år i Danmark åbner Pincho Nation nu den anden restaurant i København, som får adresse på Axeltorv i København.

Baggrunden for den nye restaurant er, at det går godt for Pincho Nation i Danmark, hvor man i år har over 95.000 gæster. I 2020 forventer man at runde 200.000 gæster, som alle booker bord, bestiller mad og drikkevarer samt betaler herfor udelukkende via en app.

Værter sørger for, at alle føler sig hjemme og har det sjovt, mens de selv skruer en menu sammen af de mange tapasretter, som repræsenterer et bredt gastronomisk udsnit fra hele verden.

I Danmark har 88.000 ind til videre hentet app’en, som i øjeblikket downloades cirka 100 gange dagligt.

Godt fodfæste i hovedstaden
Restauranten på Axeltorv får 150 pladser og bliver dermed lidt større end den i Fiolstræde, som har 144. Læg dertil, at der om sommeren er mulighed for udeservering med 70 pladser.

- Vi har nu fået et solidt fodfæste i København, hvor vi har vist, at vores unikke app-koncept kan gøre sig gældende, selvom konkurrencen er benhård. Derfor er vi nu klar til at skalere forretningen med endnu en restaurant, siger Flemming Christophersen, direktør og partner i Pincho Nation Danmark.

Stort potentiale uden for hovedstaden
Pincho Nation stammer fra Sverige, hvor der siden 2012 er åbnet 60 restauranter. I 2017 åbnede man i Oslo, mens Helsinki og København kom til året efter, hvor kapitalfonden Valedo også blev en del af ejerkredsen.

I sommers åbnede den første restaurant i Berlin, og nu åbnes der altså en ny i København.

I Danmark er man langt fremme i planerne om at åbne endnu en restaurant, men denne gang uden for København. I Sverige har Pincho Nation stor succes uden for Stockholm, og hovedparten af de 60 restauranter drives af franchisetagere.

Også i Danmark ser ledelsen positivt på franchising som en måde at accelerere væksten på og udbrede konceptrestauranten til hele landet.

- Med tanke på den rejse, som Pincho Nation har været igennem i Sverige, er der et markant potentiale her i Danmark, hvis man retter blikket uden for København. Og det gør vi nu, hvor vi i første omgang selv tager hånd om processen, men hvor vi i organisationen også har gode erfaringer med at lade franchisetagere komme med ombord, siger Flemming Christophersen.

Hold dig opdateret med Food Supply DK

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)

JOB i FOKUS

Forsiden lige nu

Thise Mejeri satte igen ny rekord

Nu mærker FoodTech-messen positive takter

Food Supply udkommer også i sommerferien

Meyers Kantiner har igen sat sig på Folketinget

Vil kæmpe for Gram Equipment-erstatning til den bitre ende

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

15.561 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Restaurantkæden Grød vil åbne i udlandet

Online Avis Arkiv

Stifter forlader jysk kæmpeprojekt

Arla udnævner ny økonomidirektør

Lakridskonge er nu med i eks-politimands snack-firma

Knas med byggeri giver Carletti laveste overskud siden 2014

Farvel: Orme-Lasse bliver til Surfer-Lasse

Grøntvirksomheder fusionerer

Pålæg og pølser er tilbagekaldt

Chr. Hansen er helskindet gennem corona - overvejer nu frasalg

Britisk opkøb fastholder Daloon i minus

Succesfuld sommerøl: Bilka bliver eneforhandler med rekordordre

Danmarks næststørste udleder af CO2 vil forurene mere i strid med EU-krav

Nordic Sugar beder om lov til at fyre med mere kul og svær brændselsolie i håbet om senere at koble sig på det nationale gasnet, viser en aktindsigt, Politiken Miljø & Klima har fået.

2

Containerslagterier på kanten af eksportsucces

Ny robot skal give øl smagen af dansk jord

FødevareDanmark frygter tysk nedsættelse af moms på fødevarer

Rentefri coronalån for 6,8 milliarder: Hver tredje ansøger er fra handel og horeca

Nu vil Easyfood også sælge til private og levere direkte til hoveddøren

Stormombruste Gram Equipment øjner sorte tal

Palsgaard bruger 750 millioner på at fordoble kapaciteten

Vi undervurderer eget forbrug af slik og chips

Chokoladeproducent lukker flere butikker

Fødevarestyrelsen lukker efterforskning af campylobacter-udbrud

Lukning af corona-ramt tysk slagteri giver dønninger hos Tican

Schulstad-ansatte har genoptaget arbejdet

Fire ansatte på tysk Danish Crown-slagteri smittet med corona

Lagkagehusets eks-boss dropper Kohberg

Stryhns kalder store mængder leverpostej retur

Chr. Hansen på milliardopkøb i USA

Coronavirus sætter eksporten to år tilbage - men fødevarer trak op

Too Good To Go med nyt millionunderskud

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ScanDrums laver aftale med Infowise

ISO 14001 Inspirationsseminar

Den grønne dagsorden er også FRECONs hovedpine...

FromaXe - osteforme som er X-RAY sporbare.

Vi bygger en Kran App - vil du hjælpe os?

Tag kontrol over din deklaration!

Star Industri går ALL IN - CNC-bearbejdning med fræs og drej

Lageret er fyldt med PALOMATer

Fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Få testet jeres produkter, overflader eller emballage

Nu kan industrirobotter få 3D-syn

Magnetisk filtrering er effektivt til flere områder

Hvorfor er der en blå label på dit løfteudstyr?

Ny pneumatisk drejeaktuator til hygiejniske applikationer

Safeguards: Undgå varmvalset fra Tyrkiet, køb EU-stål

ISO 22000 Inspirationsseminar

Løfteposer og værktøjsholdere hos Carl Stahl A/S

Lemvigh-Müller kåret som Eliteleverandør for andet år i træk

Deltag trygt og sikkert på FoodTech til efteråret 2020

Byggeri af domicil skrider frem

Kom helt tæt på kvinden bag vores isoleringskapper ... ↓

Luftpermeabilitetstester – også til ansigtsmasker!

Bremsemotor til din næste applikation?

Bruger du ren og tør trykluft i din produktionsproces?

FRECON samarbejder med Industriens Fond i genstartNU.dk

Send til en kollega

0.187