Royalt kød på vej til Silkeborg
Silkeborg Slagteren har sikret sig eneforhandlingen af kødet fra prins Joachims stude, som skal udbredes til udvalgte caféer og restauranter.
Det fortæller slagtermester og indehaver Ken Pedersen til Midtjyllands Avis.
Aftalen indbefatter et business-to-business-koncept, hvor kødet sælges til udvalgte caféer, hoteller og restauranter.
”Burgerpakke” med kursus i Silkeborg
For caféerne er der tale om et særligt Schackenborg-burger-koncept med bøfkød og brød bagt på mel fra Schackenborg samt en nyudviklet dressing.
Samtidig tilbydes caféejerne at komme på et specielt burgerkursus i Silkeborg.
På restaurantsiden vil man udvælge højst 100 spisesteder rundt om i landet.
- De restaurationer, vi kommer til at samarbejde med, får ret til den fulde markedsføring. Det bliver eksklusivt, og vi vil på forhånd sikre os, at det er steder, som vil medvirke til, at den høje kvalitet bliver ved med at være der, siger Ken Pedersen, der kun har lovord til overs for sin nye samarbejdspartner.
- Prinsen er en ekstremt seriøs landmand. Han har været super seriøs at forhandle med om konceptet, siger han.