23948sdkhjf

Musefrygt: P.A. Brød lukkede det hele ned

En mistanke om, at der kunne være gået mus i melet hos P.A. Brød nord for Vejle har siden tirsdag betydet et totalt stop for produktionen på brødfabrikken. Siden onsdag morgen har P.A. Brøds syv butikker ligeledes været lukket.

Men nu er frygten for museinficeret mel drevet over efter et besøg onsdag fra fødevaremyndighederne, skriver Vejle Amts Folkeblad. Dermed producerer P.A. Brød på fuld styrke igen i dag, hvorefter butikkerne åbner igen i morgen.

Lukningen af centralbageriet kom som følge af, at personalet opdagede spor af mus på lageret. Det medførte, at lageret straks blev ryddet for både råvarer og færdigproducerede varer.

- Selv om vi har dobbeltemballerede sække, og musene ikke har været i råvarerne, tager vi ingen chancer og har fjernet alt. Vi har ikke set spor af mus i selve produktionslokalet, men alene mistanken om risiko for mus her gør, at vi har stoppet produktionen. Det er også det råd, vi har fået fra fødevaremyndighederne, fortæller bagermester Kristian Andersen ifølge avisen.

Han oplyser også, at fødevaremyndighedernes grønne lys til at genoptage produktionen skyldes, at P.A. Brød har haft mel spredt ud over gulvet alle kritiske steder hele natten til onsdag. Da mus er nataktive dyr, og da der ingen musespor var at finde i melet onsdag morgen, blev musefaren konstateret væk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078