23948sdkhjf

Thisted Bryghus klar til at åbne sit nye bryggeri

Godt 10 måneder efter at have taget det første spadestik er Thisted Bryghus nu ved at være klar til at indvie sit nye 550 kvadratmeter store bryghus til 30 millioner kroner.

- Det er en milepæl i vores historie, og tidsplanen har holdt og vi er allerede i gang med at lave prøvebryg på det nye anlæg. Der kommer selvfølgelig til at gå lidt tid, før vi brygmæssigt er helt på plads, men det er også efter planen, siger direktør Aage Svenningsen i en pressemeddelelse.

- Med det nye bryganlæg kan vi fordoble kapaciteten samtidig med, vi bliver mere strømlinet og får en meget mere ensartet kvalitet. Vi kommer samtidig til at bruge mindre energi, hvilket er godt for det grønne regnskab, tilføjer han.

Direktøren lader også forstå, at bryghuset nu vil skrue yderligere op for den innovation, som ølfolkene i Thisted er kendt for.

- Vi har løbende sendt nye produkter på gaden. Den innovation vil vi selvfølgelig fortsætte, og vi har allerede en række nye produkter klar til næste år, som vi præsenterer i januar, uden i øvrigt at vil løfte sløret yderligere, siger han.

Indvielsen sker lørdag 7. december med en "folkefest", hvor alle er inviterede.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094