23948sdkhjf

Delika Food Group styrker bestyrelsen

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Pålægsproducenten Delika Food Group med hovedkvarter i Skanderborg har på sin seneste generalforsamling styrket bestyrelsen med det, virksomheden i en pressemeddelelse kalder en "innovationsprofil" i form af Heidi Munck Graversen.

Hun er til daglig Senior Product Manager i Reseach & Development hos ingrediensvirksomheden CP Kelco

- Innovation er et fokusområde for Delika Food Group, og vi har gennem længere tid været på udkig efter en stærk innovationsprofil. Den har vi fundet i Heidi, der hele sin karriere har beskæftiget sig med disse områder - både på videnskabelige og praktiske niveauer, hvorfor hun supplerer bestyrelsen perfekt, fastslår bestyrelsesformand Tom Elert.

Heidi Munk Graversen har en Master of Food Science and Technology fra Københavns Universitet.

Delika har produktionsafdelinger i Engesvang, Aalborg, Vamdrup og Haderslev. I alt er der godt 150 medarbejdere.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Økologisk direktør siger farvel

Så er Arlas nye kæmpebyggeri i gang

Vestjyske fødevareproducenter blev klogere

Teenager har succes med kartofler

Rekordregnskab skal sikre fremtiden for Thisted Bryghus

Restaurant er nu børnefri

Nyhedsbrev

15.351 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Private label: Stor danskerflok gør sig klar til Amsterdam

Online Avis Arkiv

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

"Scoop": Danish Crown Foods henter international chef hos Arla

Mille Food skifter formand efter skandalesag

Center for Hygiejnisk Design flytter fra DTU

Hancock får automatisk renseanlæg

Kagefabrik ansætter for at kunne følge med

Metalspåner: Rema 1000 stopper brødsalg i 55 butikker

Konkursramt pølseproduktion tæt på at køre igen

Wittrup Seafood regner med at hyre 30 nye medarbejdere

Sukkergigant vil lave grøn gas

Kødekspert havde veganerplan i skuffen i årevis

Presset kødselskab fordoblede overskuddet

Dan Duck vil sende millionregning til Fødevarestyrelsen

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

100 nye danske bryggerier på 10 år

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Skills: Her er vinderne fra madbrancherne

Ny medejer hos Ærø Whisky

Royal Unibrew skifter finansdirektør

Her er "Danmarks bedste bøfsandwich"

Vilde svinepriser øger risikoen i store handelshuse

Chr. Hansen i stort vækstdyk

Museumsdirektør vil have mejeri på verdensarvliste

Medejer købt ud af madservicefirma

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Lantmännen får ny CFO

Flensted lukker fabrik i Billund

Burger King tester alternativ til svinekød

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Produktions optimering med WERMA ANDON system

Fjern nemt og hurtigt spåner fra køle-smøremidlet

Frer's jordfejlsrelæ DB3-serien

En DENSORB caddy fuld af overraskelser

Udnyt ressourcerne i dit spildevand – det betaler sig

Én flowswitch, to målinger - til alle typer væsker

DABA lancerer ny bagedygtig løsning i genanvendt plast

Vandværksmesse 31. januar - Roskilde

Data Drevet Produktion - IoT og produktionsplanlægning

Luftfiltre fra BOGE giver øgede energibesparelser

40 års jubilæum

KUMA fandt en fleksibel løsning

Miromatic forhandles af Salicath ApS

Siemens Sitrans Probe LU240

Hydrauliske komponenter fra KTR

Bestil sensorer hurtigt og direkte fra producentens lager

Chopper Hopper – neddeling og pumpning i ét

Ny produktion krævede nye kraner hos Grafisk Maskinfabrik

Ny motorløsning til aggressive miljøer

Luftfiltre fra BOGE giver øgede energibesparelser

Pladebearbejdning med ROBOT

HN Group A/S tager ansvar og øger antallet af lærlinge.

Pssst … PALOMAT® produktnyhed er på vej

Werma Andon system for optimering af Lean certificering

Nyt salgteam til hygiejneløsninger

Send til en kollega

0.235