23948sdkhjf

Claus Hein bliver ny direktør hos Friland

Efter "en grundig søgeproces" har Danish Crown-datterselskabet Friland nu sat navn på sin nye administrerende direktør: Senest 1. marts tiltræder Claus Hein, der nu er ansvarlig for det nordiske salg i Danish Crown Beef, på topposten.

Det oplyser Friland i en pressemeddelelse.

Claus Hein afløser Henrik Biilmann, der i slutningen af oktober annoncerede, at han har valgt at sige op efter syv år for at blive direktør hos Viking Genetics, der med 150 ansatte er blandt verdens største landmandsejede kvægavlforeninger.

Hos Danish Crown Foods konstaterer CEO Kasper Lenbroch, at koncernen glæder sig over at have fundet den nye Friland-direktør i egne rækker

- Claus Hein har et nært kendskab til og forståelse af hele værdikæden med stærke relationer til både andelshavere og kunder, og han er desuden et meget velkendt og vellidt ansigt på tværs af koncernen, så vi føler, at vi i Claus Hein har fundet den helt perfekte kandidat, siger Kasper Lenbroch.

Bestyrelsesformand Peter Fallesen Ravn fra Friland peger på, at Claus Hein i en årrække har været med i Frilands bestyrelse, og at han kender derfor i forvejen både forretningen og strategien indgående.

- Vi ser det samtidig som en stor fordel, at han med sin fortid i såvel Danish Crown Pork som Danish Crown Beef har en bred kontaktflade både i og uden for koncernen, nævner bestyrelsesformanden.

Selv siger Claus Hein i pressemeddelelsen, at han glæder sig fantastisk meget til den spændende opgave, som det er at stå i spidsen for Friland.

- Jeg betragter Friland som et helt unikt flagskib i branchen, og jeg vil jagte en fortsat udvikling og vækst på basis af de meget stærke værdier, troværdighed og ansvarlighed, der alle er helt essentielle elementer i Frilands DNA, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064